Gadžin Han konačno dobija sportsku halu

Kada bude konačno otvorena 20. marta moći će da primi 900 gledalaca a izgradnja je koštala milion evra.

U toku su završni molerski i keramičarski radovi na izgradnji Sportske hale čija je vrednost milion evra koje izvodi preduzeće „Tončev gradnja“.

„Posebno smo ponosni na krovnu kontrukciju koja je od drveta i daje posebnu toplinu celom objektu, kaže Aleksandar Sotirov ispred preduzeća „Tončev gradnja“.

Izgradnju 2200 kvadrata finansiralo je Ministarstvo prosvete a kada bude otvorena, 20.marta, biće to prvi zatvoreni sportski objekat u ovoj opštini.
Predsednik opštine Saša Đorđević priznaje da se kasni sa završetkom objekta ali da su zadovoljni što se konačno nazire kraj.

„Hala se nalazi u dvorištu osnovne škole „Vitko i Sveta“ sa 120 učenika koji će sada imati adekvatne uslove za nastavu fizičkog obrazovanja. Takođe, pored šest fudbalskih klubova imamo i košarkašski i stonoteniski klub pa ćemo moći da budemo domaćini i sportskim dešavanjima, kaže Đorđević.
Kapacitet Hale je 900 mesta a pored svlačionica, kupatila i službenih prostorija predviđene su i prostorije za teretanu, društvene igre i restoran.

Takođe pročitajte

Vlasina Fest od 7. do 9.jula – podrška i od Ministarstva turizma

Turistička organizacija opštine Vlasotince dobila je od Ministarstva turizma i omladine 500.000 dinara za projekat …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.