nedelja , 11 aprila 2021

FUTSAL-I ženska ekipa na radničkim igrama

I ovog oktobra, u organizaciji Sportsko-rekreativnog centra “Vlasina”, održava se tradicionalni turnir u futsalu – Radničke sportske igre 2018.

Ove godine učestvuje 21 ekipa preduzeća, ustanova i preduzetnika sa područja opštine Vlasotince i to 17 u muškoj i 4 u ženskoj konkurenciji.

Polufinalni mečevi igraju se u četvrtak 18. oktobra i petak 19. oktobra sa početkom od 18.30 časova, a svoje mesto u polufinalnim utakmicama izborile su muške ekipe “Manifatura Europea”, “Prosveta”, “Gruner” i Policijska stanica Vlasotince, a za pobednika u ženskoj konkurenciji boriće se ekipe “Elrad Srbija” i “Elrad WSS”.

Finalne utakmice u muškoj i ženskoj konkurenciji i utakmica za treće mesto odigraće se u ponedeljak 22. oktobra, počev od 18.30 časova.

Ovo je četvrta godina kako organiuzujemo radničke sportske igre, a prva kako se takmiče i ženske ekipe. Prošle godine smo imali jednu revijalnu utakmicu u ženskom futsalu, a sada im vodimo i tabelu” – kaže direktor SRC Vlasina Dejan Čikić.

Ove, kao i prethodnih godina, veliko je interesovanje publike za mečeve, što je i glavni cilj organizacije turnira, kažu u SRC Vlasina.

Takođe pročitajte

’’Anjin svet ’’ – Snažna poruka novog romana Lele Stojanović

’’Anjin svet ’’ je novi roman za decu iz pera Lele Stojanović koji je po …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.