FORREST GAMES – društvene igre su beg iz digitalnog sveta

Forrest games je nova online prodavnica koja se bavi prodajom društvenih igara i edukativnih igara za decu i odrasle po ideji Dušana Pavlovića iz Niša.

Njegovu zamisao podržalo je troje njegovih prijatelja i sada zajedničkim snagama tragaju za što zanimljivijim sadržajima. „Naš cilj je da deci i odraslima omogućimo novo iskustvo i zabavu iz sveta društvenih igara, da lakše odaberu idealnu igru za sebe, prijatelje i porodicu. Naime, kroz igru, uspostavljamo jačanje emocionalne povezanosti izmedju prijatelja i porodice stvarajući dobro raspoloženje i smeh, kaže Dušan koji se bavi programiranjem. On tvrdi da  društvene igre pomažu da se izborimo sa stresom. Naš um u radnom okruženju neprestano analizira. Da bi bio produktivniji u svim okolnostima svakodnevice, potrebno je skrenuti fokus i relaksirati misli.  „Vizija naše firme sastoji se u tome da u budućnosti otvorimo fizičku prodavnicu kao i klub u Nišu gde će se organizovati turniri za sve ljubitelje ovih igara, a najbolji će biti i nagrađivanji. Želimo da stvorimo mesto izolovano od ovdašnjeg digitalnog sveta u kome će vladati smeh, druženje i harmonija. Takođe, pružićemo i bogat sadržaj za one najmlađe. Poznato je da deca najbolje i najbrže uče kroz igru, te ćemo u skladu sa tim imati i materijal koji će omogućiti deci da kroz igru razvijaju mozdane vijuge i otkrivaju neke nove svetove znanja, najavljuje naš sagovornik. Za početak su odabrali kultne naslova sveta fantastike, ratnih, logičkih i porodičnih igara. Kod njih u svakom trenutku možete dobiti savet i pomoć koja vam je potrebna u vezi sa bilo kojom igrom.

Potražite svoje omiljene igre na stranicama: Facebook: https://www.facebook.com/forrestgames.rs/

Instagram: forrestgames.rs

https://www.instagram.com/forrestgames.rs/?igshid=YmMyMTA2M2Y=&fbclid=IwAR1g1r2Y8e453-t15MAIhHP_DSf-oL7aZuPUeNb_NAsw_-sbafg05O_faSc

 

Takođe pročitajte

Portret sa likom Branka Miljkovića na onlajn licitaciji LFN

Lokalna fondacija Niš nastavlja dobru tradiciju Fejsbuk licitacija! Ovog puta na licitaciji se nalazi portret …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.