Foto: Niška urbana gerila

Formula 1 uz pomoć Niške urbane gerile stigla u Niš!

Nakon ukazivanja na problem neodržavanih javnih zelenih površina u Nišu, zatim predloga da umesto parkića sportskih terena Grad napravi humanitarni parking, Niška urbana gerila se ovog puta vraća i ukazuje na probleme u gradu, ovoga puta spominje se i Formula 1.

Ekipa Niške urbane gerila nastavlja da šeta gradom i ukazuje na probleme, kojih su svesni i poneki građani Niša pa sa nestrpljenjem čekaju na novi predlog, ideju ili akciju.

Obišli smo i “Pantelejsku šikanu” na Somborskom bulevaru i još jednom podsetili na ogromnu opasnost nebezbednog kružnog toka, gde se često dešavaju saobraćajne nezgode. Postavili smo 80 guma, u crvenoj i beloj boji, kao privremenu zaštitnu ogradu, a sada pozivamo nadležne institucije da reaguju i ovu “crnu tačku” u gradu trajno obezbede!

This slideshow requires JavaScript.

Građani koji žive u ovom delu Niša više puta su apelovali da se problem loše postavljenog kružnog toka reši jer ozbiljno narušava bezbednost ljudi, ali reakcija i konkretnih rezultata po tom pitanju za sada nema.

P.S. Našu akciju pomogla je Formula 1, koja podržava najveće cirkuse na svetu!

Niška urbana gerila su Naismeni, dobri ljudi (nice) koji su iz Niša (Naissus). Okupili smo se kako bismo na kreativni način ukazali na probleme u svom gradu pošto smo videli da servisi koji su dostupni građanima da prijave probleme u svojoj okolini ne reaguju.

Takođe pročitajte

Posle Meklaflina na niškoj Tvrđavi JANY McPHERSON nastupa na Nišvilu!

Zvezda u usponu latino džez muzike, kubanska pijanistkinja, pevačica i kompozitor Dženi Mekferson nastupiće sa …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.