petak , novembar 22 2019
Početna / BIZNIS / Festival PozitivNI raspisao konkurs za volontere

Festival PozitivNI raspisao konkurs za volontere

Festival PozitivNI raspisao je konkurs za volontere na ovogodišnjem festivalu koji će biti održan od 31. maja do 3. juna u parku Čair i Dušanovoj ulici.

Konkurs je raspisan za 50-oro volontera i volonterki koji će biti raspoređeni u pet sektora: marketing, host publike, host muzičara, logistika i press.

Volonteri u marketing sektoru biće zaduženi za promociju festivala pre samog početka kao i na samom festivalskom prostoru.

Osobe zadužene za pomoć učesnicima i gostima festivala na samom festivalskom prostoru biće u sektoru host publike, dok zaduženja vezana za doček muzičara, pružanje potrebne pomoći i podrške izvođačima na samom festivalskom prostoru su u opisu volontera u sektoru host muzičara.

Za sve one koji sebe vide u logističkoj pripremi događaja i podršci tokom trajanja festivala obezbeđen je sektor logistike, dok osobe zadužene za izveštavanje o svim događajima sa festivala na licu mesta, uređenje sajta i objavljivanje na društvenim mrežama biće okupljene u press sektoru.

Poziv je raspisan za sve osobe starije od 15 godina koje za sebe smatraju da su: kreativne, komunikativne, vedre, nasmejane, motivisane da aktivno učestvuju u organizaciji festivala, ali i da imaju inicijativu i spremni/e su da podele svoje ideje.

Volonterima se pruža mogućnost da razviju različite kompetencije (organizacijske, komunikacijske veštine, kreativnost, digitalne kompetencije, sposobnost rada u timu i dr.), novo iskustvo i izlazak iz svojih dosadašnjih okvira, stvaranje novih prijateljstava, sticanje novih veština, podizanje samopouzdanja.

Za sve volontere obezbeđen je volonterski paket: majica, hrana, osveženje, volonterski sertifikat kao i iznenađenje koje priprema organizacioni tim festivala.

Prijave su otvorene do 11. maja u 23:59, a potrebno je da popunjen prijavni formular koji se može preuzeti na zvaničnom sajtu festival (pozitivni.rs) sa fotografijom kandidati pošalju na adresu: [email protected]

Prvi krug selekcije vršiće se na osnovu kompletno popunjene prijave, dok će kandidati koji budu ušli u drugi krug biti pozvani isključivo email-om na intervju. Intervjui će biti organizovani sredinom maja meseca.

Korisni linkovi:

Link za prijavu: http://pozitivni.rs/volonteri.html

Facebook event: https://www.facebook.com/events/158285668199296/

Takođe pročitajte

Šerbedžija i Zapadni kolodvor u Nišu!

Proslavljeni glumac sa holivudskom slavom, Rade Šerbedžija, najavio je svoj tradicionalni prednovogodišnji koncert u Nišu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.