Festival PozitivNI raspisao konkurs za volontere

Festival PozitivNI raspisao je konkurs za volontere na ovogodišnjem festivalu koji će biti održan od 31. maja do 3. juna u parku Čair i Dušanovoj ulici.

Konkurs je raspisan za 50-oro volontera i volonterki koji će biti raspoređeni u pet sektora: marketing, host publike, host muzičara, logistika i press.

Volonteri u marketing sektoru biće zaduženi za promociju festivala pre samog početka kao i na samom festivalskom prostoru.

Osobe zadužene za pomoć učesnicima i gostima festivala na samom festivalskom prostoru biće u sektoru host publike, dok zaduženja vezana za doček muzičara, pružanje potrebne pomoći i podrške izvođačima na samom festivalskom prostoru su u opisu volontera u sektoru host muzičara.

Za sve one koji sebe vide u logističkoj pripremi događaja i podršci tokom trajanja festivala obezbeđen je sektor logistike, dok osobe zadužene za izveštavanje o svim događajima sa festivala na licu mesta, uređenje sajta i objavljivanje na društvenim mrežama biće okupljene u press sektoru.

Poziv je raspisan za sve osobe starije od 15 godina koje za sebe smatraju da su: kreativne, komunikativne, vedre, nasmejane, motivisane da aktivno učestvuju u organizaciji festivala, ali i da imaju inicijativu i spremni/e su da podele svoje ideje.

Volonterima se pruža mogućnost da razviju različite kompetencije (organizacijske, komunikacijske veštine, kreativnost, digitalne kompetencije, sposobnost rada u timu i dr.), novo iskustvo i izlazak iz svojih dosadašnjih okvira, stvaranje novih prijateljstava, sticanje novih veština, podizanje samopouzdanja.

Za sve volontere obezbeđen je volonterski paket: majica, hrana, osveženje, volonterski sertifikat kao i iznenađenje koje priprema organizacioni tim festivala.

Prijave su otvorene do 11. maja u 23:59, a potrebno je da popunjen prijavni formular koji se može preuzeti na zvaničnom sajtu festival (pozitivni.rs) sa fotografijom kandidati pošalju na adresu: [email protected].

Prvi krug selekcije vršiće se na osnovu kompletno popunjene prijave, dok će kandidati koji budu ušli u drugi krug biti pozvani isključivo email-om na intervju. Intervjui će biti organizovani sredinom maja meseca.

Korisni linkovi:

Link za prijavu: http://pozitivni.rs/volonteri.html

Facebook event: https://www.facebook.com/events/158285668199296/

Takođe pročitajte

Životne lekcije kao deo dodatne nastave

Gimnazijalke iz Leskovca, u pratnji profesorke engleskog jezika Biljane Pipović, posetile su udruženje „Naš svet“ …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.