Jasminka Petrović Foto; Niški kulturni centar

Festival fantastike “ZmajKON 2024“

Naš grad će biti domaćin omiljene književnice među mlađom populacijom, Jasminki Petrović, zahvaljujući Udruženju ljubitelja fantastike ‘’Ordo DrakoNiš’’. Kroz jedinstvenu radionicu pisanja, posetioci će biti vođeni kroz raskošni svet mašte.

Nazvana ‘’ZmajKON: Letenje kao veština’’, ova radionica deo je bogatog programa festivala fantastike ‘’ZmajKON’’. Održaće se u četvrtak, 09. maja, s početkom u 18:00 časova, u Velikoj sali Niškog kulturnog centra.

Jasminka Petrović, istaknuta srpska književnica za decu i mlade, svoj talenat razvijala je studirajući španski jezik i književnost. Autorica brojnih romana, urednica emisija i aktivna u raznim programima i projektima, neprestano inspiriše mlade na kreativnost, čitanje i razvijanje kritičkog mišljenja.

Pozivamo sve zainteresovane da se pridruže radionici Udruženja ‘’Ordo DrakoNiš’’, ožive dete u sebi i ponesu svoju decu. Ulaz je besplatan.

Ovu lepu priču podržavaju Niška pivara, Grafičko izdavačka kuća ‘’MEDIVEST’’, izdavačka kuća Laguna, LEVEL PROJEKT, Beba i roda, Kafana Kabak i Riblja Konoba.

 

Takođe pročitajte

Doktor Milić postao počasni član Svetske organizacije vaskularnih hirurga

Direktor niške Klinike za kardiohirurgiju prof.dr Dragan Milić postao je počasni član najveceg svetskog udruženja …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.