ponedeljak , 10 avgusta 2020

EU info kutak Niš i na bonus večeri Nišville jazz festivala

Zbog nevremena koje je na Dan mladih, 12. avgusta skratilo akciju EU info kutka Niš na Nišville jazz festivalu, događaj će se ponoviti tokom Nišville bonus večeri, 18. avgusta kod Salona 77 u niškoj Tvrđavi od 18 sati.

Tom prilikom će svoja znanja o Evropskoj uniji prisutni moći da okušaju učešćem u EU kvizu, za šta će biti i adekvatno nagrađeni. Biće postavljen i photo booth na kome će prolaznici moći da se besplatno fotografišu ispred atraktivnih scenografija sa motivima džeza i Evropske unije. Na štandu će, takođe, posetiocima biti pružane informacije o EU i njenim institucijama, odnosima Srbije i Evropske unije. Posetioci Nišvile-a moći će da dobiju i odgovore na pitanja o mogućnostima školovanja, stručnog usavršavanja i putovanja u EU, a biće deljene i besplatne publikacije na različite EU teme.

 

Podsetimo, Delegacija Evropske unije u Srbiji je i ove godine podržala Nišville Jazz festival i Youth Stage u saradnji sa EU info kutkom Niš. Youth Stage je pre četiri godine osnovan uz podršku Evropske unije i ove godine je mladim talentima (16 nastupa) iz svih delova Srbije pružio priliku da se predstave publici i profesionalno afirmišu.

Takođe pročitajte

Takmičenje za Frankofonu pesmu ove godine u onlajn formatu

U petak od 19 sati petnaest takmičara boriće se za titulu pobednika takmičenja za Frankofonu …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.