utorak , 28 septembra 2021

Ekologija i zaštita – Hakaton u organizaciji kompanije Better Collective Niš

Kompanija Better Collective Niš organizuje online hakaton namenjen studentima, diplomcima, kao i programerima koji imaju najviše godinu dana iskustva.

BC Hakaton je četrdesetdvosatno ekipno takmičenje u kreiranju aplikacije na zadatu temu, koje će se održati online od 11. do 13. decembra 2020. godine. Mogućnost da se takmiči dobiće 5 timova, sačinjenih od 3 do 5 članova.

Tri tima, koja, po odluci žirija, razviju najbolja rešenja, osvojiće vredne nagrade. Tema BC Hakatona je održivi razvoj i odnosi se na ciljeve vezane za ekološko delovanje.

Cilj BC Hakatona je da podstakne mlade programere da razviju svoje veštine, budu kreativni i steknu dragoceno iskustvo rada u timu. Takođe, želimo da podstaknemo mlade, da, upotrebom svojih veština, doprinesu razvoju zajednice i zdravijoj životnoj sredini.

Za tri prvoplasirana tima predviđene su nagrade u vidu vaučera za kupovinu tehnike u vrednosti od 1000 €, 700 € i 300 €.

S obzirom na to da želimo da ohrabrimo mlade da se angažuju na polju održivog razvoja, odlučili smo da tema BC Hakatona bude iz ove oblasti, sa fokusom na ekološko delovanje i zaštitu životne sredine. Žiri, koji čine naši iskusni programeri, proceniće kvalitete svakog projekta pojedinačno i doneti konačnu odluku o najboljima, na osnovu unapred određenih kriterijuma.

Krajnji rok za prijavu je 1. decembar. Prijave se vrše preko forme na veb-sajtu događaja:

https://bc-hakaton.bettercollective.rocks/#prijava

Za više informacija možete posetiti veb-sajt BC Hakatona:

https://bc-hakaton.bettercollective.rocks/

Takođe pročitajte

Jubilarni 50.Pedijatrijski dani u Nišu

Pedijatrijski dani Srbije održaće se  od 30. septembra do 2. oktobra u Nišu,usvečanoj sali Medicinskog …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.