četvrtak , 9 decembra 2021

Edukacije u oblasti turizma kroz seminare

Prvi od četiri seminara, u okviru projekta „Edukacija za poboljšanje turističko-ugostiteljske ponude, razvoj ruralnog turizma i stvaranje jedinstvenog turističkog proizvoda kroz udruživanje“, počinje u petak 22.oktobra u 11 sati u sali SO Vlasotince.

Projekat je podržalo Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacije, a sprovodi Turistička organizacija opštine Vlasotince.
U okviru prvog seminara biće reči o značaju seoskog turizma i pokretanju biznisa u njemu, sa primerima dobre prakse. Biće objašnjeno i kako se vrši kategorizacija objekata, kao i kako se komunicira putem platforme e-Turista.

Ovaj seminar namenjen je hotelijerima, vlasnicima hostela, privatnih smeštajnih kapaciteta (stanovi, kuće, sobe, apartmani, vile), restoraterima, turističkim agencijama i ostalim fizičkim licima koja žele da budu deo turističke privrede. Dosadašnje iskustvo nam je pokazalo da su ljudima potrebne dodatne informacije u ovoj oblasti, što im ovom prilikom i omogućujemo – kaže direktorka TO Vlasotince Nataša Đokić Živković.

Naredni seminar biće održan od 5. do 7.novembra, a Turistička organizacija će temu seminara najaviti ranije.

Takođe pročitajte

Frekvencije koje će vam vratiti energiju i snagu

Naučnici su uspeli da lekovitu energiju prirode prenesu na male flastere pomoću kojih možemo dostići …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.