sreda , 10 avgusta 2022

Edukacije u oblasti turizma kroz seminare

Prvi od četiri seminara, u okviru projekta „Edukacija za poboljšanje turističko-ugostiteljske ponude, razvoj ruralnog turizma i stvaranje jedinstvenog turističkog proizvoda kroz udruživanje“, počinje u petak 22.oktobra u 11 sati u sali SO Vlasotince.

Projekat je podržalo Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacije, a sprovodi Turistička organizacija opštine Vlasotince.
U okviru prvog seminara biće reči o značaju seoskog turizma i pokretanju biznisa u njemu, sa primerima dobre prakse. Biće objašnjeno i kako se vrši kategorizacija objekata, kao i kako se komunicira putem platforme e-Turista.

Ovaj seminar namenjen je hotelijerima, vlasnicima hostela, privatnih smeštajnih kapaciteta (stanovi, kuće, sobe, apartmani, vile), restoraterima, turističkim agencijama i ostalim fizičkim licima koja žele da budu deo turističke privrede. Dosadašnje iskustvo nam je pokazalo da su ljudima potrebne dodatne informacije u ovoj oblasti, što im ovom prilikom i omogućujemo – kaže direktorka TO Vlasotince Nataša Đokić Živković.

Naredni seminar biće održan od 5. do 7.novembra, a Turistička organizacija će temu seminara najaviti ranije.

Takođe pročitajte

BALKAN BORDELO najbolja predstava na Internacionalnom teatarskom Nišvil džez festivalu

Žiri je odlučio da nagradu za najbolju predstavu dodeli „Balkan Bordelo“ Jetona Neziraja, u režiji …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.