četvrtak , 28 oktobra 2021

Dve godine rada Benlian fondacije

Student druge godine Fakulteta umetnosti u Nišu David Kurtić jedan je od tridesetoro talentovanih i uspešnih pojedinaca koje je u protekle dve godine podržala Benlian fondacija.

On je na takmičenju u Italiji maja ove godine osvojio četvrtu nagradu i sebi otvorio put ka novim nadmetanjima i iskustvima.

nis-fondacija-benlian-2810-2016U prisustvu zvanica iz gradskih struktura, kandidata koje je pomogla, osnivača kompanije Benlian foods i saradnika danas su obeležili svoju drugu godišnjicu od osnivanja.

Fondacija je  osnovana pre dve godine i osnovni cilj njenog postojanja je želja porodice Benlian i kompanije Benlian Foods iz Niša da se doprinese razvoju lokalne zajednice kroz pružanje podrške mladim i talentovanim ljudima u oblasti nauke i obrazovanja, umetnosti i sporta.gafi-benlian

“Za svoje dve godine rada, Benlian fondacija je podržala 30 kandidata iz oblasti obrazovanja, kulture i sporta. Najviše donacija odobreno je kandidatima iz oblasti obrazovanja što ce ubuduće i biti fokus u radu i aktivnostima Fondacije. Benlian fondacija i sada poziva sve mlade, talentovane i vredne ljude da se jave ukoliko žele da daju sve od sebe na putu do uspeha. Benlian fondacija je spremna da im u tome pomogne, istakli su Dragan Radivojević, predsednik UO Fondacije i Dušica Milenković,  upravitelj Benlian fondacije. Članovi fondacije su profesor Branisalv Ranđelović i Predrag Stefanović.

“Nadam se da će Benlian fondacija raditi još puno godina. Kada smo otvorili fabriku u Nišu neki su nam zamerali da  radimo puno na promociji  ali smo verovali da vreme radi za nas i da sada puno ljudi zna za nas. Mladi ljude kojima smo pomogli, njihove porodice i prijatelji znaju da su dobili podršku od nas. Garantujem da će Benlian fondacija biti sve jača i jača. Usmerili smo se ka unapređenju dokazanog znanja i usavršavanja a ne ka socijalnoj priči, kaže vlasnik kompanije Rafi Benlian.

Direktor marketinga Milan Bošković naveo je da je Benlian Foods predvodnik u društveno odgovornom ponašanju ali i o zdravoj hrani jer proizvode ukusnu i zdravu hranu pod sloganom “Prirodno zauvek”.

 

Takođe pročitajte

Napredak 5G mreže je mnogo brži nego što se očekivalo

Da li ste znali da trenutno postoji 176 komercijalnih 5G mreža širom sveta koje opslužuju …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.