Dve godine rada Benlian fondacije

Student druge godine Fakulteta umetnosti u Nišu David Kurtić jedan je od tridesetoro talentovanih i uspešnih pojedinaca koje je u protekle dve godine podržala Benlian fondacija.

On je na takmičenju u Italiji maja ove godine osvojio četvrtu nagradu i sebi otvorio put ka novim nadmetanjima i iskustvima.

nis-fondacija-benlian-2810-2016U prisustvu zvanica iz gradskih struktura, kandidata koje je pomogla, osnivača kompanije Benlian foods i saradnika danas su obeležili svoju drugu godišnjicu od osnivanja.

Fondacija je  osnovana pre dve godine i osnovni cilj njenog postojanja je želja porodice Benlian i kompanije Benlian Foods iz Niša da se doprinese razvoju lokalne zajednice kroz pružanje podrške mladim i talentovanim ljudima u oblasti nauke i obrazovanja, umetnosti i sporta.gafi-benlian

„Za svoje dve godine rada, Benlian fondacija je podržala 30 kandidata iz oblasti obrazovanja, kulture i sporta. Najviše donacija odobreno je kandidatima iz oblasti obrazovanja što ce ubuduće i biti fokus u radu i aktivnostima Fondacije. Benlian fondacija i sada poziva sve mlade, talentovane i vredne ljude da se jave ukoliko žele da daju sve od sebe na putu do uspeha. Benlian fondacija je spremna da im u tome pomogne, istakli su Dragan Radivojević, predsednik UO Fondacije i Dušica Milenković,  upravitelj Benlian fondacije. Članovi fondacije su profesor Branisalv Ranđelović i Predrag Stefanović.

„Nadam se da će Benlian fondacija raditi još puno godina. Kada smo otvorili fabriku u Nišu neki su nam zamerali da  radimo puno na promociji  ali smo verovali da vreme radi za nas i da sada puno ljudi zna za nas. Mladi ljude kojima smo pomogli, njihove porodice i prijatelji znaju da su dobili podršku od nas. Garantujem da će Benlian fondacija biti sve jača i jača. Usmerili smo se ka unapređenju dokazanog znanja i usavršavanja a ne ka socijalnoj priči, kaže vlasnik kompanije Rafi Benlian.

Direktor marketinga Milan Bošković naveo je da je Benlian Foods predvodnik u društveno odgovornom ponašanju ali i o zdravoj hrani jer proizvode ukusnu i zdravu hranu pod sloganom „Prirodno zauvek“.

 

Takođe pročitajte

Trag fondacija objavila treći konkurs za organizacije u okviru programa „Pokret Polet“

Trag fondacija, u okviru trogodišnjeg programa „Pokret Polet“, objavila je treći konkurs za podršku javnom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.