petak , 28 februara 2020

Državno prvenstvo u triatlonu na Vlasinskom jezeru

Više od 80 učesnika iz Srbije, Bugarske, Makedonije, Nemačke i Crne Gore nadmetaće se na Vlasinskom jezeru u nedelju 6. avgusta za titulu državnog prvaka Srbije.

Vlasinski Triatlon Samoprevazilaženja koji se sastoji se od 2 trke: Olimpijski Triatlon: plivanje 1500m, bicikl 40 km, trčanje 10 km i Sprint Triatlon: plivanje 750m, bicikl 20 km, trčanje 5 km

Olimpijski triatlon je ujedno i zvanično državno prvenstvo Srbije u triatlonu, dok se trka Sprint triatlon boduje u Kupu Srbije.

Start obe trke je u isto vreme na plaži ispred hotela Vlasina.

Prvak Srbije u Olimpijskom Triatlonu za 2016. je  Milan Tomin (TK Trigy Racing) koji je trijumfovao sa vremenom 1sat 59 minuta i 25 sekundi.

Organizator Vlasinskog Triatlona Samoprevazilaženja je Šri Činmoj Maraton Tim iz Niša u saradnji sa Srpskom Triatlonskom Unijom i opštinom Surdulica.

Organizatori upozoravaju da će se zbog održavanja biciklističkog dela trke koji se odvija na deonici dužine 2,5 kilometra od hotela Vlasine u pravcu ka Surdulici i trkačkog dela trke koji se odvija na deonici dužine 1,5 kilometara od Hotela Vlasine ka Crnoj Travi, sabraćaj biti obustavljen na 3 sata od 10 do 13h. Kako bi izbegli nepotrebnu gužvu, pozivamo građanstvo da planira svoj dolazak na Vlasinu u nedelju pre 10h i odlazak sa Vlasine posle 13,30h. Takođe, u na gore navedenoj doeonici puta na kome se održava triatlon, pristup sa svih lokalnih puteva ka glavnom putu biće blokiran.

Takođe pročitajte

“Mali čas dobrote” za prijateljstvo

Niške pčelice predstavom „Mali čas dobrote“ pridružile su se obeležavanju Međunarodnog dana prevencije vršnjačkog nasilja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.