DR FEELGOOD za zdrav početak školske godine

U susret novoj školskoj godini, u Forum Shopping Center-u, od 28. avgusta do 3. septembra biće organizovana akcija Back to School, tokom koje su obezbeđeni popusti preko 50%.

 

U okviru jednočasovne radionice „Zdravo dete“ koja će se održati u subotu 2. septembra sa početkom u18 časova, đaci će imati priliku da se druže sa doktorom i TV voditeljem Sašom Plećevićem (dr Feelgood), kao i da se edukuju o značaju zdrave i ujednačene ishrane i fizičke aktivnosti.

U okviru radionice Zdravo dete mališani će se u Forum Shopping Center-u zabaviti kroz kuvanje, kviz znanja, igru „pogodi ko sam“ i vežbanje. Cilj programa je da se pred početak nove školske godine roditeljima i deci još jednom ukaže na značaj zdrave i uravnotežene ishrane, kao i redovne fizičke aktivnosti. Tako će mališani zajedno sa čuvenim dr Feelgood-om praviti zdrave obroke, na osnovu dodira i ukusa prepoznavati vrstu hrane, upoznati svet sporta i igrati zanimljiv kviz.

 

„U današnje vreme, kada smo u skladu sa brzim načinom života, skloni i takvoj hrani, važno je da stalno decu podsećamo na to koliko je takav način ishrane loš za njih. Cilj mi je da im pokažem da za veoma kratko vreme mogu i sami da pripreme zdrav obrok“ – rekao je Dr Feelgood.

 

Kao uvertiru za druženje sa Dr Feelgodom, u subotu u prepodnevnim satima, multidisciplinarna škola “School&School”  će predstaviti program robitike kroz druženje za LEGO robotima. Pro Mens će za ovu priliku pripremiti prezentaciju dečije aritmetike.

 

 

 

 

 

Takođe pročitajte

Sramotan odnos prema Šabanu Bajramoviću

Skupština Grada planira da u četvrtak 25 aprila nakon 15 godina oduzme Šabanu Bajramoviću bulevar …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.