petak , 29 maja 2020

DR FEELGOOD za zdrav početak školske godine

U susret novoj školskoj godini, u Forum Shopping Center-u, od 28. avgusta do 3. septembra biće organizovana akcija Back to School, tokom koje su obezbeđeni popusti preko 50%.

 

U okviru jednočasovne radionice „Zdravo dete“ koja će se održati u subotu 2. septembra sa početkom u18 časova, đaci će imati priliku da se druže sa doktorom i TV voditeljem Sašom Plećevićem (dr Feelgood), kao i da se edukuju o značaju zdrave i ujednačene ishrane i fizičke aktivnosti.

U okviru radionice Zdravo dete mališani će se u Forum Shopping Center-u zabaviti kroz kuvanje, kviz znanja, igru „pogodi ko sam“ i vežbanje. Cilj programa je da se pred početak nove školske godine roditeljima i deci još jednom ukaže na značaj zdrave i uravnotežene ishrane, kao i redovne fizičke aktivnosti. Tako će mališani zajedno sa čuvenim dr Feelgood-om praviti zdrave obroke, na osnovu dodira i ukusa prepoznavati vrstu hrane, upoznati svet sporta i igrati zanimljiv kviz.

 

„U današnje vreme, kada smo u skladu sa brzim načinom života, skloni i takvoj hrani, važno je da stalno decu podsećamo na to koliko je takav način ishrane loš za njih. Cilj mi je da im pokažem da za veoma kratko vreme mogu i sami da pripreme zdrav obrok“ – rekao je Dr Feelgood.

 

Kao uvertiru za druženje sa Dr Feelgodom, u subotu u prepodnevnim satima, multidisciplinarna škola “School&School”  će predstaviti program robitike kroz druženje za LEGO robotima. Pro Mens će za ovu priliku pripremiti prezentaciju dečije aritmetike.

 

 

 

 

 

Takođe pročitajte

Vlasotinčanin Milan Ristić prvi donor krvne plazme iz ovog grada

TridesetrogodiŠnji Milan Ristić prvi je Vlasotinčanin koji je donirao plazmu za lečenje najteže obolelih pacijenata …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.