nedelja , 5 decembra 2021

Donacija radnicima Doma zdravlja u Lebanu

Predsednik opštine Lebane, Ivan Bogdanović sa svojim saradnicima i direktorom JKP Vodovod, Miodragom Živkovićem je obišao Dom zdravlja u Lebanu.

Tom prilikom su uručili paket zaštitne opreme radnicima Doma zdravlja koju je JKP Vodovod dobilo kao donaciju.

Direktor JKP Vodovod izjavio je da su tu opremu dobili od Asocijacije za očuvanje i zaštitu vode južne Srbije ali, da je ona potrebnija radnicima Doma zdravlja te su odlučili da im je poklone.

Svaka donacija je dobrodošla, pogotovo kada se radi o zaštitnoj opremi za naše radnike” rekao je direktor Doma zdravlja dr Vladan Stanojević i zahvalio se JKP Vodovod i lokalnoj samoupravi na izuzetnoj saradnji.”

Prethodnih dana postavljen je i šator ispred Doma zdravlja za prijem pacijenata iz sumnje na Kovid-19.

Zahvaljujući saradnji sa vojskom Srbije ovaj šator je postavljen kao prijemno odelenje jer počinje hladno vreme, da pacijenti budu sklonjeni i ne prave gužvu.”

Predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović izjavio je da sve naše institucije u ovom periodu dobro rade svoj posao i još jednom apelovao na građane da se pridržavaju svih propisanih mera.

 

“Ovaj sadržaj je deo projekta koji je sufinansirala opština Lebane. Statovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.”

Takođe pročitajte

Prvi sneg dočekali spremni – Putari očistili puteve prema Lopušnji i Bistrici

U južnom delu brdsko planinskog područja vlasotinačke opštine sneg visine između 15 i 20 cm …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.