Donacija Niške mlekare školskim kuhinjama

Povodom Svetskog dana školskog mleka, Niška mlekara, koja posluje u okviru regionalnog lidera mlečne industrije Imleka, donirala je pakete „Vedro“ mleka đacima prvacima u Nišu, Vranju, Leskovcu i Aleksandrovcu.

Mleko je distribuirano školskim kuhinjama, kako bi prvacima bilo omogućeno da uz obroke konzumiraju i mleko, koje je od izuzetnog značaja za pravilan rast i razvoj dece.

Predstavnici mlekare poželeli su srećan početak školovanja učenicima iz Niša koji su ove godine prvi put seli u školske klupe. „Vedro“ mleko Niške mlekare vrhunskog je kvaliteta i prikuplja se sa odabranih farmi iz okoline Niša, a sam proces njegove prerade od farme do potrošača prolazi najrigoroznije kontrole. Na taj način se na vrhunskom nivou čuvaju sve hranljive namirnice, belančevine i kalcijum, koji su neophodni sastojci za rast i razvoj dece. Podsećanja radi, od kako je postala deo Imleka, Niška mlekara počela je sa primenom najrigoroznijih svetskih i evropskih standarda kvaliteta i otkupom mleka isključivo ekstra klase.

„Niška mlekara uspešno primenjuje društveno odgovornu politiku poslovanja najveće mlekare u regionu – Imleka, i kontinuirano vrši donacije mleka i mlečnih proizvoda, usmerene pre svega na obezbeđivanje pravilnog rasta i razvoja dece u Nišu i okolini. Ovoga puta želeli smo da povodom Svetskog dana školskog mleka iznenadimo đake prvake Vedromlekom i poželimo im uspešan polazak u školu”, izjavio je menadžer proizvodnje Niške mlekare Nebojša Golubović.

Takođe pročitajte

Humanitarni duh: Projekcija filma ‘Koce zauvek’ i sećanje na nemerljivu snagu porodice Kocić

U okviru ovogodišnjeg progrаmа Leto u Vlаsotincu sinoć je u sаli Kulturnog centrа priređenа projekcijа …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.