Dobro nam došao Koverdejle!

Grupa “Whitesnake” potvrdila je jutros na svom zvaničnom sajtu da će 27. juna otvoriti 53. Gitarijadu u Zaječaru, o čemu su pojedini mediji spekulisali tokom prethodnih dana.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić ne krije zadovoljstvo što je Dejvid Koverdejl prihvatio ponudu da otvori Gitarijadu i doda Zaječar na spisak gradova koje će obići na svojoj ”Flesh & Blood” turneji.
Odmah po završetku prošlogodišnje Gitarijade, kada je Bili Ajdol potukao sve rekorde posete, fanovi su izrazili želju da vide “Whitesnake” na Kraljevici. Stupili smo u kontakt sa grupom kojoj je Srbija uvek bila jedna od omiljenih destinacija i dogovorili se da otvore ovogodišnju Gitarijadu, na obostrano zadovoljstvo. Kao najstariji rokenrol festival na Balkanu, imamo obavezu da svake godine dajemo što bolji i kvalitetniji program“, rekao je Ničić.

Podjednako optimističan je i Koverdejl: ”Zaista smo uzbuđeni i ne možemo da dočekamo nastup na 53. Gitarijadi, 27. juna u Zaječaru”.

Gitarijada će samim tim postati deo velike i kontinuirane proslave 40 godina karijere grupe Whitesnake. Izuzetno sam počastvovan i zahvalan što četiri decenije, zajedno sa milionima fanova širom sveta, slavimo ljubav, dobru muziku i pozitivnu energiju! Hvala vam što ste zajedno sa nama u ovoj fascinantnoj misiji!“, napisao je Koverdejl.

Gitarijada će ove godine biti održana od 27. do 29. juna na Kraljevici.

Izvor: RTV

Takođe pročitajte

Tampon zona uživo u Nišu: Novi talas patrijarhata i mizoginije na internetu i šta sa njim

Uprkos snažnom talasu ženskih glasova i sve brojnijim inicijativama za umrežavanje žena koje nam omogućava …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.