Đaci prvaci u novim uniformama

Gradska opština Medijana četvrtu godinu zaredom obezbedila je uniforme za đake prvake sa njenog područja, kojih je ove godine 1056. Pet škola – Dr Zoran Đinđić, Car Кonstantin, Ćele – Кula, Sveti Sava i Dušan Radović, dobile su već prvog školskog dana uniforme.

Ostale škole – Dositej Obradović, Radoje Domanović, Vožd Кarađorđe, Učitelj Tasa i Ratko Vukićević paketom opštine Medijana obradovaće svoje prvake do kraja ove nedelje.

Želimo da ovaj dan naši najmlađi učenici pamte po nečemu. Oni su naš ponos, i želimo da to znaju čim kroče u školske klupe. Na ovaj način prevazilazimo i socijalne razlike, jer će deca nositi istovetne majice i prsluke. Imali smo pozitivan odgovor od roditelja ranije, dopalo im se to što radimo. To je razlog što smo i ove godine nabavili garderobu koja „govori“ na čijoj teritoriji žive uiškoluju se đaci koji je nose – rekao je predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Кocić.

This slideshow requires JavaScript.

Uniforme je za sada dobila polovina Medijaninih prvaka i one su predstavljene na otvorenim terenima Osnovne škoe „Dušan Radović“. Ova škola nekoliko godina unazad upisuje najviše učenika prvog razreda. Ove godine ih je 154. Uniforma se sastoji od polo majice sa dugim rukavima, majice sa kratkim rukavima u svetloplavoj boji i fluorescentnog prsluka sa logom GO Medijana i nazivom škole. Druženju prvaka prisustvovali su njihovi učitelji, roditelji, bake i deke, a ceo događaj obogaćen je predstavom učenika škole domaćina.

Takođe pročitajte

Portret sa likom Branka Miljkovića na onlajn licitaciji LFN

Lokalna fondacija Niš nastavlja dobru tradiciju Fejsbuk licitacija! Ovog puta na licitaciji se nalazi portret …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.