Dejvid O Brajan – Ne vozimo „prazne“ avione

Početna cene karata od Niša do Bratislave za letove koji će početi 31.oktobra je 19,99 evra. Irska kompanija Ryanair poznata je po tome da se karta može kupiti i za jedan evro, pa čak i manje.

„Prodali smo tri hiljada karata po ceni od 0,30 evra na liniji od Kopenhagena do Dablina jer smo imali samo mesec dana za prodaju. Naša poslovna politika je takva da ne vozimo „prazne“ avione, ističe Dejvid O Brajan, komercijalni direktor „Ryanair“.

Za „Ryanair“ dolazak na srpsko tržište je gotovo istorijski jer će prvi put njihovi avioni 4. septembra poleteti iz niške vazdušne luke za Berlin. U roku od mesec dana otvorili su i drugu liniju, i to prema Bratislavi gde počinju da lete 31. oktobra.

„Naš dolazak privući će i druge avio-kompanije. Možemo da garantujemo uvek najniže cene, čak 30 odsto od cene konkurencije. Takođe, ulažemo u naše avione, a nijedan nije stariji od pet godina, naveo je O Brajan.

On je pojasnio da njihovi putnici imaju pravo na dva besplatna ručna (kabinska) prtljaga i da je i to ono što ih izdvaja od drugih. Takođe, tvrdi da ne gube prtljag, kao i da su za prevoz kargo prtljaga cene vrlo povoljne. Tako, recimo, putnik koji do Berlina želi da preveze kofer težine 15 kilograma treba da doplati 30 evra, a za 20 kilograma prtljaga 10 evra više.

 

Takođe pročitajte

Trag fondacija objavila treći konkurs za organizacije u okviru programa „Pokret Polet“

Trag fondacija, u okviru trogodišnjeg programa „Pokret Polet“, objavila je treći konkurs za podršku javnom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.