petak , 4 decembra 2020

„Dan posle“ – Izazovi nakon pandemije

Mladi ambasadori su pokrenuli seriju otvorenih onlajn predavanja sa ekspertima iz oblasti kreativnih industrija iz celog sveta, kako bismo međusobno delili znanje, ekspertizu, informacije i najvažnije, podršku.

Trenutna pandemije virusa posebno je kritična za kulturni i kreativni sektor zbog naglog i masovnog gubitka mogućnosti prihoda. Eksperti će dati svoje viđenje trenutne situacije, izazova sa kojima se sektor suočava i kako će se razvijati nakon završetka pandemije.

Naredni vebrinar biće održan u četvrtak, 21. maja u 18h na temu „Dan posle“ na kojem ćemo govoriti o propadanju biznisa – šta raditi kad ideja ne postane realnost ili vrlo brzo prestane da to bude; šta raditi dan nakon propadanja biznisa i šta nikako ne raditi.

Naš predavač biće Kruno Ris, zadužen za razvoj Enterprise Management Aplikacije u Zagrebačkoj banci, u Republici Hrvatskoj. Kruno je arhitekta softvera i menadžer proizvoda sa preko 20 godina iskustva u IT-ju. Zaljubljenik je u preduzetništvo, nove poslovne izazove i nove mogućnosti koje pruža industrija 4.0 a sa kojima se može razvijati poslovanje. Vodio je tehničke i kreativne timovima koji pružaju softverska i tehnološka rešenja za preduzeća koja žele da rastu i dominiraju na svojim tržištima. – kažu organizatori

Prijave su dostupne ovde https://forms.gle/XC1ao8YSxUtL7HW19 i svi prijavljeni će na dan vebinara dobiti link na kome će moći da prate predavanje.

Sve informacije o prethodnim vebinarima dostupne su na linku https://bit.ly/2A2sPHS

Takođe pročitajte

Deo Vlasine bogatiji za dvadeset sadnica crvenog hrasta

Članovi udruženja “SEVAP Vlasotince” posadili su prošle nedelje dvadeset sadnica crvenog hrasta pored reke Vlasine. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.