četvrtak , 2 decembra 2021

„Crtežom do sreće“ za predškolce i učenike osnovnih škola

Povodom obeležavanja 30 godina rada i izrade humanitarnog kalendara, Roma Company organizuje nagradni konkurs pod nazivom „Crtežom do sreće“, u kojem pravo učešća imaju predškolska deca i učenici osnovnih škola iz čitave Srbije.

Mališani, mogu da iskažu svoju kreativnost na način koji odaberu, bilo kojom likovnom tehnikom, i da time pomognu Leni Janković, osmogodišnjoj devojčici koja boluje od retkog obilka spiralno mišićne distrofije, ali i da osvoje vredne nagrade!

Nagradni konkurs je otvoren do 12. oktobra 2021. godine i organizuje se u svim školama i predškolskim ustanovama u Srbiji, na jednu od izabranih tema – „Moj dom“: Prolećne čarolije u mom domu / Moj dom u jarkim bojama leta / Sve boje jeseni mog doma / Zimska čarolija u mom domu

Za svaki pristigli rad na email: [email protected] do 12. oktobra 2021. godine, Roma Company će donirati 100 RSD u humanitarne svrhe Fondaciji NORBS plus za nabavku aparata – Cough Assist (aparat koji pomaže prilikom iskašljavanja), koji će maloj Leni omogućiti lakši i bezbrižniji život.

Pristigli radovi u tehnici po izboru biće ocenjivani tokom oktobra, od strane stručnog žirija koji određuje organizator konkursa. Autore 12 najboljih radova Roma Company će nagraditi sa jednim od vrednih poklona: Bluetooth slušalice ili Bluetooth zvučnik ili Smart sat. Nagrađeni radovi biće deo humanitarnog kalendara, koji će Roma Company poklanjati svojim poslovnim partnerima širom Srbije, a spisak nagrađenih radova će biti objavljen najkasnije do 31. oktobra 2021. godine.

Ovim konkursom Roma Company želi da doprinese razvoju kreativnosti, ali i humanosti kod dece. Mališani, njihovi roditelji, škole i predškolske ustanove zainteresovane za učešće na konkursu za sve dodatne informacije mogu da pišu na e-mail: [email protected]
Fondacija NORBS Plus bavi se nabavkom medicinsko-tehničkih pomagala za obolele od retkih bolesti, kao i poboljšanjem kvaliteta njihovog svakodnevnog života.

Takođe pročitajte

Ranđel iz Belog Brega – Pinter u devetoj deceniji

Zanat kojim se Ranđel Cvetković (81) iz okoline Aleksinca bavi od svoje 14 godine osuđen …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.