sreda , 8 decembra 2021

“Čarobnom pahuljom” ukrašavaju biblioteku

Novogodišnja radionica postala je već tradicija u zavičajnoj biblioteci “Desanka Maksimović” u Vlasotincu tokom koje ukrašavaju prostor ove ustanove ali i  organizuju likovne i literarne konkurse, radionice crtanja, slikanja i pravljenja čestitki.

20161209_151640“U pomoć zovemo najmlađe čitaoce, članove naše ustanove, da nam pomognu, da taj „posao“ uradimo što lepše. Zajedno sa decom i našim koleginicama ovoga puta su nam u pomoć priskočile i učiteljica Sunčica Mitrović i vaspitačica Ana Rašić, pohvalile su nam se bibliotekarke Žaklina, Marija, Slađana, Lidija i Jelena.

“Mali umetnici su zaslužili da ih javno pohvalimo, zato se zahvaljujemo: Isidori, Lazaru, Dunji, Nemanji, Anastasiji, Marti, Angelini i Bogdanu. Radionicu smo nazvali „Čarobna pahulja“ , a da sve to izgleda zaista čarobno posvedočiće vam ove fotografije, dodaju naše sagovornice.15451110_708811535934993_505048051_n

Da podsetimo da je konkurs „Čarobna pahulja“ u toku, da sve zainteresovane čekaju vredne nagrade, a da svoje literarne i likovne radove doneti u Dečije odeljenje do 24. decembra.

Takođe pročitajte

Predavanje – Stvarnost kroz filtere Erlenda Lua

Kultni pisac današnjice, Erlend Lu, preko svojih junaka gradi prkosne i neobične svetove. Na jedno …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.