nedelja , 11 aprila 2021

“Čair” otvoren za kupače

Bazeni u sportsko rekreativnom prostoru Čair otvoreni su od 1. juna za sve posetioce, s tim da će bazeni na otvorenom biti dostupni kada vremenske prilike dozvole.

Bazeni koji su u zatvorenom prostoru sve vreme su bili spremni i čekali posetioce, one koji rekreativno tu dolaze, ali i sportske klubove koji ih koriste za treninge. Voda je mirovala zbog virusa. Bazeni su otvoreni, ali će raditi po određenima pravilima i merama koje je već propisala Vlada Srbije. Na tablama biti naznačena pravila ponašanja kojih ćemo morati da se pridržavamo. – kažu iz Čair-a

Svakog radnog dana bazeni će biti otvoreni u periodu od 11 do 19 časova, a vikendom od 11 do 19. Cena karte je nepromenjena, 300 dinara za odrasle i 100 dinara za decu. Za mališane do tri godine ulaz je besplatan.

Spremni su tereni za odbojku, tereni za bagminton će takođe biti spremni, u upotrebi će biti i teren za mali fudbal. Takođe novine će se uvoditi u budućem periodu o kojima će posetioce blagovremeno obavestiti iz uprave Čaira-a.

Takođe pročitajte

Podela besplatnih sadnica građanima Medveđe

Opština Medveđa se priključila akciji „Posadi svoj hlad“, a organizovana besplatna podela sadnica Belog Jasena …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.