Brojna gostovanja obeležiće april u pozorištu

U aprilu Narodno pozorište Niš imaće brojna gostovanja koja će započeti predstavom “Limunacija” Dušana Kovačevića u režiji Nebojše Bradića 3.aprila  na Glumačkim svečanostima “Milivoje Živanović” u Požarevcu. “Limunacija” će se igrati i 15. aprila u Šapcu u čast nagradjenih na Festivalu “Šabačko proleće”.

Predstava “Brod ljubavi” Nebojše Romčevića u režiji Angelča Ilijevskog gostovaće u Dramskom teatru u Skoplju 12. aprila. Predstava “U čije ime” Aleksandra Mihailovića u režiji Milana Karadžića gostuje u Narodnom pozorištu Pirot
17. aprila.

Sa predstavom “Sladoled” Mire Gavrana u režiji Spasoja Ž. Milovanovića Narodno pozorište Niš gostuje 23. aprila u Herceg Novom, a 25. aprila u Centru za kulturu “Budo Tomović” u Podgorici.

U Narodnom pozorištu Niš u aprilu će gostovati predstava “Balave” Beo Arta i Hartefakt fonda 20. aprila i Kruševačko pozorište sa predstavom “Hornika palanačkog groblja” Isidore Sekulić u režiji Ivana Vukovića 24.
aprila.

Na repertoaru u aprilu publika u Nišu moći će da pogleda i predstave Narodnog pozorišta u Nišu: Gospodja ministarka (Branislav Nušić u režiji Dušana Jovanovića), Sladoled (Miro Gavran u režiji Spasoja Ž.
Milovanovića), Igre u pesku (Mihal Valčak u režiji Davida Alića), Slikarke (Hristina Mitić u režiji Stevana Bodrože), Brod ljubavi  (Nebojša Romčević u režiji Angelčo Ilijevski), U čije ime (Aleksandar Mihailović u režiji Milana Karadžića) i Putujuće pozorište Šopalović (Ljubomira Simovića u režiji Tatjane Mandić Rigonat), čija je premijera
bila na Dan pozorišta 11. marta 2019. godine.

 

Takođe pročitajte

Tampon zona uživo u Nišu: Novi talas patrijarhata i mizoginije na internetu i šta sa njim

Uprkos snažnom talasu ženskih glasova i sve brojnijim inicijativama za umrežavanje žena koje nam omogućava …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.