utorak , 3 avgusta 2021

BREND Alice Star stigao u Srbiju

Modna kuća Alice Star, povodom početka rada, organizovala je 26. januara u hotelu Zlatnik predstavljanje dela muške i ženske kolekcije koji je sada dostupan na prodajnom sajtu www.alice-star.com.

Alice Star sa radom počinje na relaciji  London – Ljubljana – Beograd, a osnivači su prestonicu Srbije, kao jedan od značajnih modnih centara, izabrali za svoju prezentaciju. U Srbiji će se, takođe, raditi izbor foto-modela, fotografisanje, snimanje, dizajn i priprema svih materijala potrebnih za predstavljanje brenda koji planira da se proširi van granica Evrope.

Iz Alice Star-a poručuju da žele da prate i postavljaju standardne, kao i da kreiraju odeću za one koji brinu o svom izgledu i stilu sa ciljem da svakog učine elegantnim, prepoznatljivim i u trendu. U ponudi će biti raznovrsna garderoba, od ekstravagantne i svečane, do klasičnih modela za sve uzraste. Takođe napominju da otvaraju vrata svima koji bi hteli da stanu ispred objektiva, a ne isključivo vrhunskim modelima, jer im je cilj da prikažu kako garderoba iz njihove ponude zaista izgleda na ženama i muškarcima i kako se može nositi u različitim prilikama.

Alice Star je modna kuća koja prati i postavlja standarde. Pažljivim izborom odeće za žene i muškarce, kao i pratećih aksesoara, Alice Star kreira odeću za one koji brinu o svom izgledu i stilu i ima za cilj da učini svakog elegantnim, prepoznatljivim i u trendu. Sa radom počinje na relaciji London – Ljubljana – Beograd, a prestonica Srbije, kao jedan od vrlo značajnih modnih centara, izabrana je za predstavljanje brenda i lansiranje prodajnog sajta. Osnivači su Srbiju izabrali i kao mesto na kome će se raditi izbor foto-modela, fotografisanje, snimanje, dizajn i priprema svih materijala potrebnih za predstavljanje brenda koji pretenduje da se proširi i van granica Evrope.

Naša vizija je da otvorimo vrata. Verujemo u stvaranje i održavanje partnerskih odnosa sa svima: zaposlenima, saradnicima, kupcima, medijima, svima koji imaju snove, želje ili ambicije da iskuse ili naprave karijeru u svetu mode. Alice Star nekome može da pruži jedno novo iskustvo, nekome da samo baci pogled „iza kulisa“, a najboljima da se probiju i steknu ime na svetskom nivou.

  • Foto-modeli – pružamo priliku svima koji žele da se prijave i stanu ispred objektiva.
  • Modni dizajneri – sa razvijanjem svoje linije proizvoda, Alice Star se raduje prilici da razmotri ideju bilo koga ko misli da ima talenta za modni dizajn.
  • Fotografi, grafički dizajneri, šminkeri, frizeri, blogeri – svakome želimo da pružimo priliku da se javi i ponudi svoja iskustva ili ideje.

Prvo predstavljanje Alice Star brenda održano je tokom završnog dana januarske foto sesije, 26.01.2018. Mesečne aktivnosti biće bazirane na angažovanju novih saradnika za potrebe foto i video snimanja, a kvartalno, Alice Star održavaće višednevne aktivnosti u cilju predstavljanja novih kolekcija. Poseban kuriozitet je planirani VIP događaj – krstarenje i zabava uz foto sesije na brodu, plažama i drugim zanimljivim mestima. Uz top modele Alice Star brenda koji će se birati jednom godišnje, putnici na ovom događaju biće i predstavnici medija koji su nas najviše pratili i podržavali.

Takođe pročitajte

Banka hrane Niš – Donacija udruženjima iz Niša i Svrljiga

Tokom vikenda, Banka hrane Niš je u saradnji sa Federacijom Banaka hrane Srbija donirala preko …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.