BOGDANOVIĆ – Lebane ima planove za budućnost

Opština lebane Opština Lebane jedna je od onih koja ubrzano radi na poboljšanju života građana i ima viziju kako će izgledati za par godina – istakao je predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović.

Poslednjih godina mnogo toga smo uradili, počevši od projektne dokumentacije, dosta projekata smo i realizovali. Samo naselje Nikola Tesla, 40 stanova za romsku populaciju je rekonstruisano, u tom delu urađen je i prvi parking u našoj opštini” rekao je Bogdanović.

Planovi za budućnost i ono što će biti realizovano u narednom periodu je asfaltiranje ulica na teritoriji opštine Lebane, zavtšetak radova na PU Dečja radost i zavtšetak pešačke zone koja vodi do centra mesta. Takođe biće rekonstruisani seoski putevi.

” Mi smo poljoprivredna opština i spremamo projekte kojima bismo pomogli poljoprivrednicima na njihovim parcelama” naveo je Bogdanović.

Predsednik opštine Lebane ističe potencijale za turizam i Caričin grad kao značajnom lokalitetu iz 6.veka.

“Planovi su veliki. U nardne tri godine Caričin grad biće rekonstruisan, ali i biti kandidat za listu UNESK-a kao zaštićeno kulturno dobro” istakao je predsednik opštine Lebane i naveo da je u planu i put preko Radan planine koji bi povezao 5 opština i skratio vreme putovanja.

 

“Ovaj sadržaj je deo projekta koji je sufinansirala opština Lebane. Statovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.”

Takođe pročitajte

Bezbedno i udobno kampovanje za početnike

Kampovanje je idealan način da napunite baterije, opustite se ali da se oslobodite stresa i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.