utorak , 7 februara 2023
Foto: Tim Slika Srbije

Biraju se “100 Najlepših Slika Srbije “

Najveći fotografski konkurs na temu Srbije i njenih prirodnih lepota ponovo će ugledati digitalno nebo!

Sa velikim zadovoljstvom i radošću vas obaveštavamo da internet platforma Slike Srbije treći put organizuje fotografski konkurs pod nazivom „100 Najlepših Slika Srbije 2022“, nakon pauze prouzrokovane koronavirusom.

Link prijave na konkurs dostupan ovde.

Ovaj konkurs tradicionalno okuplja sve fotografe profesionalce i amatere koji pronalaze inspiraciju u čudesnim predelima i pejzažima Srbije. Svaki od prethodnih konkursa uvećao je bazu za preko 1.000 fotografija Srbije od kojih zastaje dah i na jednom mestu okupio preko 70.000 registrovanih korisnika ljubitelja fotografije!

Ovogodišnji konkurs „100 Najlepših Slika Srbije 2022“ trajaće od 13. 12. 2022. do 29. 12.

Ispod možete pronaći detaljnije informacije u vezi dinamike konkursa:

●13. 12. – 26. 12. – Publika bira 100 najlepših fotografija koje su pristigle na konkurs

●26. 12. – 28. 12. – Stručni žiri u sastavu Ivan Grlić, Aleks Dmitrović i Aleksandra Popović Petković bira 12 najlepših fotografija od 100 prethodno odabranih fotografija publike

●29. 12. – Publika bira najlepšu fotografiju Srbije za 2022. godinu od 12 najlepših fotografija koje je žiri prethodno izabrao

Na konkursu mogu učestvovati kako profesionalni fotografi, tako kao i fotografi amateri koji poseduju autorsku Sliku Srbije. Vredno pomena je i to da su na prethodna dva konkursa pobedu odneli fotografi amateri!

Na prethodno održanim konkursima pokazano je koliko je Srbija lepa i koliko je važno da se sa vremena na vreme podsetimo lepote zemlje u kojoj živimo – o tome govori i preko 700,000 pregleda svih veb stranica u toku svakog konkursa!

Da se podsetnimo, na prethodnom konkursu pobedničko mesto je osvojio Boban Stojanović sa fotografijom pod nazivom „Metohija pod maglom“.

Dvanaest najlepših fotografija Srbije pogledajte u galeriji.

This slideshow requires JavaScript.

 

 

 

 

 

 

Takođe pročitajte

Popusti na sajtu vulkani.rs povodom Dana zaljubljenih

Želite nekome da poklonite nešto vredno? Odlučite se za knjigu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.