Bioskop Kupina deo IFFR festivala u Roterdamu

Kupina bioskop će treću godinu za redom biti deo predstojećeg, 46. izdanja renomiranog Međunarodnog filmskog festivala u Roterdamu, koji će se održati od 27. do 29. januara ove godine.

Treće izdanje IFFR Live programa je najveći filmski festival na svetu, koji prenosi uživo filmske događaje iz Roterdama istovremeno na svakom uglu Evrope i šire.

U ovom programu učestvuje više od 45 bioskopa, od Holandije do Italije, Švajcarske, pa čak i Singapura. Omogućava nam da prekratimo razdaljinu zahvaljujući društvenim mrežama: svi u publici mogu da se pridruže diskusijama u bioskopima sa filmskim stvaraocima i glumcima koji su prisutni na IFFR, koristeći #livecinema

Tokom tri dana publika u Nišu moći će da pogleda premijere filmove: Mister Univerzo (Austrija, Italija), Dom (Belgija) i Gigant (Švedska, Danska).

Više o filmovima i terminima možete viditi na https://goo.gl/9SyuSh

Publika u bioskopu biće u mogućnosti da nakon premijere putem „lajv striming“ veze pozdravi reditelja i ekipu filma (koji će biti u Roterdamu), kao i da razgovara sa njima postavljajući im pitanja preko Tvitera.

Naš bioskop će na ovaj način još jednom biti deo svetske istorije filmskih festivala učešćem na revolucionarnoj platformi koja prenosi uzbuđenje festivalske premijere filma u bioskope širom Evrope i sveta, integriše internet i socijalne mreže na jedinstven način u samo festivalsko tkivo. IFFR Live je prvi ovakav program na svetu, a njegova primarna funkcija je da doprinese promociji kvalitetnih novih ostvarenja.

Takođe pročitajte

Na Weekend.17 dolaze profesor sreće i hroničar medija

Weekend.17 se vraća i ove godine sa najistaknutijim govornicima i aktuelnim temama. Weekend.17 biće najveći Weekend …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.