“Beyond English” – više od učenja engleskog jezika

Da li znate da uskoro u Leskovcu počinje sa radom studio stranih jezika “Beyond English” kao mesto u kojem će se “strani jezik više usvajati, a manje učiti”.

Kao što i sam naziv kaže, škola je nastala sa idejom da svojim polaznicima pruži nešto više od samog jezika. Na tom putu odrastanja i sazrevanja, stalno uz učenike biće Ivona i Biljana nastavnice pune entuzijazma i elana, iza kojih stoje iskustvo, uspesi i želja da sa njima podele sve tajne sticanja novih znanja i veština.

“Naša misija je da podučavamo “više od engleskog” i da na taj način podstičemo razvoj mladih ljudi koji umeju da misle kritički i budu kreativni. Važno nam je da ih naučimo da razumeju svet i ljude oko sebe, da budu saosećajni, ali i dovoljno hrabri da slede svoja uverenja i da se ponašaju u skladu sa njima. Potenciramo razvoj svih aspekata učenika: intelektualni, društveni, emotivni, fizički, duhovni i moralni. To podrazumeva da stalno idemo u korak sa vremenom, sa potrebama i interesovanjima svojih učenika, ali i da učimo od njih i da ih podržavamo u njihovim nastojanjima da ostvare svoje potencijale. I naravno, sve to uz upotrebu svih alata koji su njima bliski i omogućavaju im da se izraze i napreduju na najbolji mogući način, ističu Ivona i Biljana.

Programi stranih jezika u Jezičkom studiu Beyond English namenjeni su razvoju svih komunikativnih veština korišćenjem savremenih pristupa zasnovanih na metodi žive reči ali i tehnologije uz mnoštvo aktivnosti, razgovora i samostalnog rada učenika, tako da učenici mogu da uvežbaju i ovladaju materijalom koji je prezentovan.

Četiri veštine: razumevanje, govor, čitanje i pisanje se podjednako razvijaju tokom procesa gde su učenici izloženi autentičnim i novim nastavnim tehnikama, metodama i sredstvima. Učenici stiču praktična znanja i mogućnost da upotrebom engleskog jezika uče o svetu koji ih okružuje ali i da sagledaju svoju ulogu u stvaranju bolje budućnosti za sebe i sva živa bića.

I ono što je najbitnije – nije važno koliko imate godina, da li ste već učili engleski ili ste apsolutni početnik, da li se spremate za neki od medjunarodno priznatih ispita ili posao, da li samo želite da bolje upoznate svet oko sebe, razumete muziku ili film koji volite, ili prosto volite strane jezike, u ovom studiu postoji mesto za vas! Dobro došli u “Beyond English” – više od engleskog!

Školu će voditi

Ivona Randjelović http://ivonarandjelovic.wixsite.com/missivona i

Biljana Pipović  https://biljanapipovic71.wixsite.com/myportfolio

Takođe pročitajte

Spomenik prirode “Lalinačka slatina” dobija termovizijski nadzor požara

Uz finansijsku podršku Evropske unije i Vlade Švajcarske, biološko društvo „Dr Sava Petrović“ instaliralo је …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.