subota , 30 maja 2020

Besplatni pregledi očnog dna za dijabetičare na “Klinici Maja”

Povodom Svetskog dana borbe protiv dijabetesa Specijalna bolnica za oftalmologiju “Klinika Maja” u saradnji sa Asocijacijom za zdravlje osoba sa dijabetesom EBERS svim osobama sa dijabetesom omogućava besplatan pregled očnog dna sa fotodokumentacijom do kraja godine.

Pregledi se zakazuju na tel. 018/533-036 a potrebno je poneti medicinsku dokumentaciju.

dijabetes-slepiloSobzirom da je u narednih godinu dana od strane Insulinsko Dijabetološke Federacije baš OKO naznačeno kao prioritet u prevenciji, praćenju i lečenju osoba sa dijabetesom, Klinika Maja želi da se pridruži gloabalnoj akciji i pomogne svojim humanitarnim radom.

“Pregled očnog dna je od velike važnosti jer slepilo od dijabetesa može da se spreči! Pravovremeno otkivanje promena i adekvatan tretman laserom, angi vegf lekovima kao i pravovrenenom operacijom, ukoliko je ona potrebna, slepilo od ove opake bolesti može da se spreči, kaže  dr Jovica Mršić.klinika-maja-nis

Ovom akcijom“Klinika Maja” nastavlja sa brigom o svojim sugrađanima i svim pacijentima iz regiona, kao i sa podizanjem svesti o potrebi korporativne društvene odgovornosti prema zajednici.

 

Takođe pročitajte

Niš obeležava Međunarodni dan obolelih od multipla skleroze

Humanitarno udruženje MS platforma Niš, koje se zalaže za pružanje pomoći, podrške i širenje svesti …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.