petak , 16 aprila 2021

Besplatna škola rolera u Nišu

U četvrtak i petak 29. i 30. juna održaće se besplatna škola rolera kao još jedan u nizu besplatnih programa koje Oxigen klub organizuje ovog leta.

Vreme održavanja škole rolera je u 19h kod mostića u parku Čair, a potrebno je da svako ima kompletnu zaštitnu opremu i kacigu, kao i rolere  u normalnom voznom stanju.

Ciljna grupa ovih akcija jesu decu od 3 do 10 godina, ali učestvovanje nije limitirano na samo ovaj uzrast već mogu i svi ostali stariji da se pridruže pod istim uslovima.

U klubu su već napravili akciju koja će da traje cele sezone, tako da mogu svi roditelji koji upišu svoju decu da treniraju u klubu da dobiju besplatnu članarinu za njih u istom periodu.

“Cilj ovih akcija jeste pružanje prilike većem broju dece da  se oprobaju u Roller sportu i da malo bar utičemo na opštu populaciju i njihovim  bavljenjem raznim sportskim aktivnostima, sve u cilju rekreacije.” – kažu iz Oxigen kluba.

Klub Oxigen nastavlja sa besplatnim akcijama i na dalje, neke od njih neće biti vezane samo za rolere, a informacije o njihovom radu možete videti na FB strani

https://www.facebook.com/SportskiKlubOxigen/

U planu je trka u Roller slalomu, tačnije “Kup Tvrđave 2017”, u nedelju 2. jula sa početkom od 10 časova u Tvrđavi na nizbrdici pored letnje pozornice pa pored poziva svim zainteresovanim za učestvovanje, iz kluba pozivaju , sve građane Niša da dođu i vide kako voze slalom na rolerima deca od 4 do 12 godina i uživaju u prazniku sporta. Prijave su do nedelje do 9h, mogu se izvršiti na licu mesta.

Ukoliko zbog vremenskih uslova kiše, nevremena i sl.  bude otkazana detalji o otkazu i novim terminima održavanja  moćiće da se vide na njihovoj FB strani.

Takođe pročitajte

Optimizujte svoj metabolizam uz planiranje obroka

Vreme u koje ćete jesti možda je podjednako značajno kao i pitanje šta jedete, kako …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.