petak , 16 aprila 2021

Besplatan čaj za posetioce prvog Sajma lekovitog, začinskog, ukrasnog bilja i meda u Vranju

Grad Vranje i Savez pčelarskih organizacija Srbije organizovaće u Vranju, na šetalištu u centru grada na pijačni dan, 7. marta, prvi Sajam lekovitog, začinskog, ukrasnog bilja i meda.

Sajam prati IZUZETNO bogat prateći program koji će privući veliki broj posetilaca. Celog dana deliće se besplatni čaj, biće podeljeno 150 knjiga o gajenju lekovitog bilja, sakupljanju lekovitog bilja i sertifikaciji proizvodnje, bojenju biljem i začinskom bilju, kao i 150 CD diskova o gajenju lekovitog bilja.

Posebna vrednost ovog sajma biće ugovaranje gajenja i sakupljanja lekovitog bilja sa zainteresovanim proizvođačima. Takođe, biće održana obuka za pčelare, na kojoj će se upoznati sa MEDONOSNIM lekovitim biljem koje mogu saditi pored pčelinjaka, i tako ostvariti dovstruku korist! Ugovaranje proizvodnje je od posebnog značaja, jer tako mogu obezbediti siguran plasman.

Tragično je to što Srbija uvozi lekovito bilje, a ogromne površine zemljišta stoje zakorovljene. Gajenje lekovitog bilja je inače izuzetno profitabilno, kada se radi po pravilima struke.

Kotizacije za izlaganje NEMA, biće besplatna, jedino će izlagači morati da obezbede sopstveni štand dužine ne veće od 2 metra. Prijave će se primati do popune mesta.

DETALJAN PROGRAM biće objavljen početkom naredne nedelje.

Takođe pročitajte

DELTA PLANET u Nišu počinje da radi 22.aprila

Šoping-mol Delta Planet Niš otvara svoje vrate za posetioce i zvanično će početi da radi …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.