Beogradski sajam venčanja nudi lek protiv stresa mladenaca

Poput svojevrsnog antistres vodiča za buduće mladence, Belgrade Wedding Show sa svojim mnogobrojnim izlagačima i ove zime prezentovaće novitete i trendove kada je reč o celokupom wedding programu.

Već devetu godinu zaredom, Beogradski sajam venčanja održava se tradicionalno početkom poslednjeg meseca u godini, ovoga puta 8. i 9. decembra na novoj lokaciji – elitnom hotelu Hilton. Organizator sajma, specijalizovani časopis Reci DA potrudio se da svi posetioci imaju priliku da se upoznaju sa trendovima za 2019. godinu kada je reč o ponudama modnih kuća, zlatara, poslastičara, prostora za venčanja, aranžera, dekoratera, cvećara, agencija za planiranje venčanja…
Pored mnogobrojnih štandova, posetioce sajma očekuju i besplatne radionice na kojima će profesionalci iz različitih oblasti davati korisne informacije i savete.  Sajam se otvara u subotu 8. decembra u 10 časova, a već u 12 časova Feng Shui Institut Sandra Drinčić organizuje  Feng Shui wedding praktičnu radionicu – Sredi stan za sretan brak. Sandra Drinčić će otkriti kako urediti nekretninu mladog bračnog para po Feng Shui proračunima i uskladiti  energetske tokove koji će stvarati prosperitet u mnogim aspektima njihovog života. U 13 časova na program je radionica Stevana Radivojević  koji će predstavlja trendi wedding frizure. Nakon saveta o trendi frizurama, biće reči o nezi kože i lepoti, pa , će u 14 časova radionicu održati uvažena doktorka  Yoanna Batsialou koja će govoriti mezoterapiji i wedding nezi, a neke od posetiteljki imaće priliku i za besplatan pregled kože najsavremenijim aparatima. Na radionici o make up novitetima od 15 časova govoriće poznata šminkerka i influenserka  Jovana Arsić (@jovanaisabella) i jedna od najuticajnijih domaćih influenserki Tamara Ćosić (@lepasvakidan). U 15.30 sledi iznenađenje koje svojim wedding muzičkim performansom pripremaju Tijana Dapčević, Jovana Pajić Tamara Dragić, Danijel Kovačević, Lejla Hot, Danijela Karić, a u svemu tome pomoći će im i jedan od najpopularnijih koreografa u Srbiji Ivan Mileusnić. Posle muzičkog predaha, u 16 časova sa posetiocima sajma razgovaraće poznati modni dizajneri, zajedno sa svojim muzama, popularnim damama iz javnog života.  Već u 16.30 časova  poznata stilistkinja Vanja Pantin zajedno sa influenserkom Mimom Zečević održaće narednu radionici na kojoj će sve zainteresovane dame moći da čuju korisne modne savete važne za izbor venčanice, ali i ostale detalje koji će doprineti da odlazak pred oltar bude njihov dan iz snova.
Sajam se zatvara u 20 časova, a za posetioce će biti otvoren već narednog jutra. U nedelju, sat vremena posle otvaranja, u 11 časova radionicu će ponovo održati doktorka  Yoanna Batsialou, gok će neke posetiteljke I u nedelju imati priliku za besplatan pregled kože skin skenerom. Tačno u podne sledi naredna radionica kada će o wedding make up trendovima govoriti poznata šminkerka Jovana Arsić. U 13 časovana program je svečano proglašenje pobednika za Naj venčanje u protekloj godini, a potom će biti obelodanjeno i koja fotografija sa veridbe je odabrana kao najlepša, od svih onih koje su pristigle na konkurs organizovan u saradnji sa dnevnim listom Blic.
Posle svega toga, budući mladenci će imati još dovoljno  vremena do 20 časova da obiđu sajam, upoznaju se sa ponudom svih izlagača koji će, svako u svojoj delatnosti  prezentovati svetske wedding trendove za narednu godinu. Svi oni koji žele da izbegnu stres sa kojim se budući mladenci obično susreću prilikom planiranja svog najvažnijeg dana u životu, sigurno neće propustiti priliku da posete Beogradski sajam venčanja posle čega će u miru i ljubavi moći sačekaju dan kada će izgovoriti sudbonosno da.

Foto

Takođe pročitajte

Početak brojnih manifestacija Miholjskim susretima u Boljaru

Sutra kalendarski počinje leto, a u vlasotinačkoj opštini obeležiće ga brojne manifestacije do septembra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.