Banka hrane Niš – Donacija udruženjima iz Niša i Svrljiga

Tokom vikenda, Banka hrane Niš je u saradnji sa Federacijom Banaka hrane Srbija donirala preko 8000 litara sokova i kisele vode udruženjima iz Niša i Svrljiga koja su donaciju prosledila svojim članovima i korisnicima. Donaciju je obezbedio Nektar.

Ovu humanitarnu pomoć su dobila sledeća udruženja: Udruženje celebralne paralize Niš i Doljevac, Udruženje Roma Aven Romalen Svrljig, udruženje žrtava nasilja Hajr iz Niša, Crveni krst Svrljig – narodna kuhinja, Udruženje roditelja dece sa smetnjama u razvoju Zajedno do svetlosti iz Svrljiga.

This slideshow requires JavaScript.

Projekat „Banka hrane“ odobren je za finansiranje u okviru Javnog konkursa za organizacije civilnog društva (OCD) koji je Grad Niš raspisao u partnerstvu sa Programom Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP), u sklopu inicijative Platforma za odgovorno upravljanje finansijama. Ovu inicijativu finansira Vlada Švedske (SIDA), a sprovodi UNDP, kako bi se ojačalo partnerstvo između jedinica lokalne samouprave i civilnog društva kroz transparentnije finansiranje projekata OCD namenjenih rešavanju problema u zajednici.

Takođe pročitajte

WIZZ AIR – Fiksnih 9 evra za različite proizvode i usluge. Važi i za postojeće rezervacije!

Spremite se da svoje iskustvo putovanja uzdignete do neslućenih visina uz naše neverovatno prolećno čišćenje!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.