“Balkanski seks i grad” u vučjanskom Domu kulture

Predstava “Balkanski sex i grad- Čipka i čokolada” u produkciji Stanka Holcera biće odigrana 28. oktobra u 20 časova u vučjanskom Domu kulture.

Na sceni će svoje glumačko umeće predstaviti Anita Petkovic , Svetlana Milenkovic,Mikan Kozomara. Performans je prožet muzičkim songovima, a specijalni gost, uz obaveznog gosta iznenađenja.

Predstava na duhovit način dočarava svakodnevne situacije sa kojima se susreću žene i muškarci u vremenu u kome živimo. Dve glavne junakinje Čupka i Čarna kao dve najbolje drugarice bore se sa svojim ”nerešivim” problemima, dok Mikan Kozomara igra našeg Zverku.Čarna (koju glumi Svetlana Milenkovic) je još uvek neudata i čeka čoveka svog života, dok je Čupka (koju glumi Anita Petkovic ) udata i majka je troje dece. Iako žive potpuno različite živote, “problemi” sa kojima se susreću su veoma slični.

Predstavu potpisuju tri autora: Antileta Živković, Danijela Božičković Radulović i Stanko Holcer.

Karte možete kupiti u Domu kulture “Vučje” po ceni od 250 din a na dan predstave 300 din. od 7.30 do 14.30 svakog radnog dana”

Takođe pročitajte

Theo Croker na Nišvilu

Čuveni američki trubač Theo Croker nastupiće sa svojim sastavom na otvaranju glavnog programa predstojećeg jubilarnog, 30. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.