Balkanrock Sessions – Serijal koncerata za ljubitelje muzike

Regionalni muzički portal Balkanrock od ponedeljka, 5. jula, u 20h na svom Youtube kanalu i streaming platformama pokreće „Balkanrock Sessions“ – serijal online koncerata visokog audio-vizuelnog kvaliteta.

Balkanrock već 15 godina, iz dana u dan, izveštava o aktuelnim dešavanjima na muzičkoj sceni, čitaocima približava njihove omiljene muzičare i upoznaje ih s novim imenima. Ipak, za ovu entuzijastičnu ekipu to nije bilo dovoljno. Osetili su potrebu da svoju delatnost prošire, a problem usled nedostatka koncerata u 2020. godini im je dao odgovor i kako. Tako se, jednim hrabrim skokom na za njih neistražen teren, rodio „Balkanrock Sessions“.

Osmišljen je kao svojstvena kombinacija nastupa uživo i kratkog intervjua, po ugledu na svetske online emisije KEXP, Tiny Desk i Audiotree. „Balkanrock Sessions“ želi da gledaocima pruži kompletan doživljaj toga kako određeni bend izgleda i zvuči na bini, ali i da im otkrije zanimljivosti iz karijere muzičara.

Balkanrock kroz „Balkanrock Sessions“ želi da promoviše autorsko stvaralaštvo u muzici, unapredi i proširi trenutnu ponudu online koncerata u regionu, osnaži mlade bendove, publici obezbedi najbolji mogući užitak i informiše je o rokenrol sceni na ovim prostorima.

„Balkanrock Sessions“ se snima na profesionalnoj opremi, u akustičnom prostoru, a na njemu radi tim sačinjen od stručnih i iskusnih pojedinaca:

Mladen Milošević i Milena Gojković – novinari

Nemanja Đorđević, Damjan Jovanović, Angelina Kačunković – video i fotografija

Stefan Gaćeša i Dejan Sredić – audio

Filip Pavlović – dizajn

Balkanrock se, kao medij koji neguje pravovremenost informacija i kritičko mišljenje, već dugi niz godina aktivno zalaže za očuvanje alternativne rok kulture. „Balkanrock Sessions“ otvara nova vrata ovoj redakciji, njihov rad diže na viši nivo i omogućava im da što veći auditorijum upoznaju s izuzetno bogatom muzičkom ponudom regiona.

Takođe pročitajte

Početak brojnih manifestacija Miholjskim susretima u Boljaru

Sutra kalendarski počinje leto, a u vlasotinačkoj opštini obeležiće ga brojne manifestacije do septembra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.