Balkanrock – Muzička priča koja slavi 12 godina

Veliko nam je zadovoljstvo da najavimo rođendansku žurku muzičkog portala Balkanrock, koja će se održati u subotu, 22. decembra u klubu Polet, Cetinjska 15, Beograd.

U okviru događaja biće predstavljena i izložba rok fotografija koje su naši fotografi napravili na koncertima tokom dvanaest godina postojanja ovog medija.
Balkanrock predstavlja regionalni portal magazinskog tipa, po uređivačkoj politici blizak svetskim muzičkim magazinima. Osnovan je 28. decembra 2006. godine sa vizijom da postane mesto okupljanja za sve ljubitelje rokenrola, metala, panka i alternativne muzike u regionu .
Događaj koji slavi 12 godina podrške rokenrol sceni u regionu i šire je otvorenog tipa, a naročito su dobrodošli prijatelji, saradnici, mediji i čitaoci. Ove godine imamo još jedan razlog za slavlje. Nedavno smo lansirali novi veb sajt koji beleži sve veću posetu iz dana u dan. U prethodnih godinu dana, gotovo 300.000 ljudi iz regiona (Srbija – 55%, Hrvatska – 17 %, Bosna i Hercegovina – 9% i Crna Gora – 8%), pa i iz Sjednjenih Američkih Država (5%), je pronalazilo važne informacije i zanimljive tekstove iz muzičkog sveta upravo na našem sajtu. Ukupna posećenost portala dostigla je 1.1 milion. Svake naredne godine planiramo da uradimo više i odemo dalje, a to je nešto što ne bi bilo moguće bez podrške naše publike, prijatelja i muzičara.
Naši ciljevi su da iz dana u dan donosimo najsvežije vesti iz sveta muzike, da kroz izveštaje, reportaže i fotografije prenesemo atmosferu sa muzičkih događaja iz regiona, a često i šire, da vam posredstvom intervjua približimo vaše omiljene muzičare, ali isto tako i da vam otkrijemo neke nove zanimljive zvezde u usponu koje će možda tek naći put do vaših srca.
Tim više od pedeset mladih novinara, fotografa i urednika sa strašću i entuzijazmom radi na vestima, reportažama, intervjuima, ali i na autorskim tekstovima za rubrike i serijale, koji ne samo da promovišu rokenrol kulturu na Balkanu, već i na zanimljive načine otkrivaju nove dubine žanra.

Takođe pročitajte

Proglašeni pobednici konkursa Oni su heroji 2024.

Na svečanoj dodeli nagrada, u okviru konkursa „Oni su heroji“, predstavljeno je 10 nesebičnih i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.