Avionom iz Niša do Beča od 15.novembra

Wizz Air, najveća low-cost aviokompanija u srednjoj i istočnoj Evropi i jedna od najnaprednijih evropskih avio-kompanija, objavljuje danas uspostavljanje nove linije iz Niša do Beča.

Nova low-cost linija biće uspostavljena 15. novembra sa tri nedeljna leta – utorkom, četvrtkom i subotom i sjajnim mogućnostima za srpske putnike da otkriju jedan od evropskih kulturnih centara uz povoljnu cenu karte već od 19,99 evra ili 2.399 dinara*.

Glavni grad Austrije je idealna destinacija za putnike koji žele da otkriju barokne ulice i kraljevske palate. Bečka muzička i umetnička remek dela zajedno sa kulturom kafana i dimaničnom i raznorodnom scenom nude brojne načine za kvalitetno popunjavanje slobodnog vremena.

U odgovoru na pojačanu tražnju i želju za većim brojem povoljnih mogućnosti za putovanja WIZZ nastavlja da širi svoju mrežu linija iz Srbije, nudeći u ovoj godini ukupno 20 linija do 8 zemalja dostupnih sa dva srpska aerodroma, što će dalje doprineti povećenju dolaznih i odlaznih turističkih kretanja i poboljšati poslovne veze između zemalja.

„Srećni smo što danas najavljujemo našu šestu liniju iz Niša za Beč. Podvlačimo našu posvećenost regionu i radujemo se nastavku našeg plodonosnog partnerstva sa niškim aerodromom kao i otvaranju novih mogućnosti za srpske putnike koji će uskoro moći da otputuju u još jedan dinamičan evropski grad, bilo turistički ili poslovno i to po niskim cenama već od 19,99 evra ili 2.399 dinara. Naša prijateljska i posvećena posada se raduje što će moći da dočeka nove putnike na našim letovima koje obavljamo avionima koji su među najmlađima u Evropi“, izjavila je Sorina Ratz, PR Wizz Air-a.

Vladica Đurđanović, generalni direktor JP Aerodrom Niš kaže da je „presrećan zbog ovako lepe vesti“.

„Aerodrom Konstantin Veliki je spreman da prihvati nove putnike i da opsluži veliki broj aviona. Ova nova destinacija za nas predstavlja novih 45.000 putnika na godišnjem nivou što će doprineti da niški aerodrom i u budućnosti obara rekorde u pogledu broja putnika.“

Takođe pročitajte

Prvi BOR letnji festival uskoro na Zlatiboru

Najnoviji hotel u Srbiji sa pet zvezdica, BOR Hotel by Karisma, u saradnji sa Turističkom …

Jedan komentar

  1. Bravo! Hocemo i liniju za Moskvu! Ne mora biti low cost, naravno, bolje ako bude 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.