Apotekarski lanac BENU otvorio još jednu apoteku u Nišu

Najveći lanac apoteka u Srbiji i vodeći farmaceutski brend u kontinentalnoj Evropi BENU otvorio je danas svoju poslovnicu u STOP SHOP ritejl parku u Nišu. Ovim otvaranjem grad Niš je dobio još jednu apoteku opremljenu po najnovijim standardima farmaceutskog poslovanja, koja neguje jedinstven koncept slobodnog prostora i direktnog pristupa atraktivnom asortimanu.

Novu BENU apoteku, kojih sada u Nišu ima 19, otvorio je generalni direktor kompanije Dejan Aleksov, koji je istakao da je ideja vodilja kad su pravljeni dugoročni planovi za širenje mreže BENU apoteka bila misao „ako nisi u Nišu, nisi ni u Srbiji“.

Grad Niš je jedan od najstarijih gradova na Balkanu i oduvek je smatran kapijom istoka i zapada. Ima bogatu istoriju i geografski položaj na kome bi mu pozavideli mnogi evropski gradovi. Za našu kompaniju je to od posebnog značaja jer je BENU brend koji ne poznaje granice, miri sve strane sveta i teži da kvalitetna farmaceutska usluga i briga o zdravlju budu dostupni svima. Ovaj objekat je za nas više od apoteke, i vizuelno i kvalitetom usluge. Prostor je svetao, svež i dizajniran da odiše pozitivnom energijom. Apoteka treba i mora da bude ključna tačka preventivnog bavljenja zdravljem, pa tek onda mesto za stručnu pomoć kod akutnih i hroničnih zdravstvenih problema. Kad postignemo taj cilj, smatraćemo da smo doprineli dobrom zdravlju Srbije“, istakao je Aleksov i pozvao sve Nišlije, kao i putnike namernike, da posete novu BENU apoteku i uvere se da je budućnost u apotekarstvu već stigla.

U novoj BENU apoteci posetioci će moći da obave besplatnu proveru kože lica, kao i vitaminsko-mineralnu proveru. Farmaceut u BENU apoteci shodno stanju kože lica daje savete i predlaže preparate za negu kože. Vitaminsko-mineralna provera podrazumeva neinvazivnu metodu, a nakon što utvrdi koji vitamini i minerali su u deficitu ili suficitu u organizmu, farmaceut daje adekvatan savet kako uz pomoć suplemenata pacijent može da pomogne organizmu da se vrati u balans.

Sve posetioce BENU apoteke očekuje specijalno iznenađenje, a novootvorena BENU apoteka u okviru STOP SHOP parka radiće svakog dana od 9 do 22 časa, uključujući i dane vikenda.

BENU trenutno posluje na više od 340 lokacija u Srbiji, a prva BENU apoteka u Nišu otvorena je 2013. godine. Samo u Nišu BENU zapošljava više od 100 ljudi, a do kraja meseca Nišlije će dobiti još dve BENU apoteke.

Takođe pročitajte

Doktor Milić postao počasni član Svetske organizacije vaskularnih hirurga

Direktor niške Klinike za kardiohirurgiju prof.dr Dragan Milić postao je počasni član najveceg svetskog udruženja …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.