Aplikacija Eucerin®Put lepote – Saveznik u nezi kože

Letnji dani, koji po temperaturi i vlažnosti vazduha podsećaju na tropske, prijatniji su uz češće tuširanje. Ali, ukoliko pri tome ne vodimo računa da koristimo adekvatna sredstva, može se dogoditi da izazovemo suprotan efekat – isušivanje kože praćeno perutanjem i iritacijama.

Preparati iz Eucerin® pH5 linije sadrže veoma blage sastojke koji omogućavaju efikasno čišćenje kože bez isušivanja. Takođe, zahvaljujući formulaciji koja sadrži dekspantenol, pH5 citratni pufer i glicerin, pružaju idealnu negu i za suvu i osetljivu kožu, jačaju njene odbrambene mehanizme i čine je baršunastom i mekom.

Preparate iz ove linije sada možete dobiti kao poklon za prikupljenih 100 poena evidentiranih u aplikaciji Eucerin®Put lepote.

Da biste krenuli na svoj Put lepote i ostvarili pravo na poklone neophodno je da sa Google Play ili Apple Store, ako već niste,  besplatno skinete aplikaciju u verziji za Android ili iOS mobilne uređaje i sledite sledeće korake:

  • Napravite svoj Eucerin® nalog da biste u svakom trenutku, brzo i lako, mogli da pristupite aplikaciji i sakupljate poene. Nakon registracije postajete član digitalnog Eucerin®Kluba lojalnosti.
  • Fotografišiteračun i skenirajte bar-kod kupljenog Eucerin® preparata kamerom mobilnog telefona i sledite dalja uputstva u aplikaciji. Umesto skeniranja, kupljeni preparati se mogu izabrati i u ponuđenoj listi u aplikaciji
  • Registrovanakupovina donosi vam određeni broj poena. Koliki broj poena nosi svaki preparat možete pogledati klikom na naziv preparata u sekciji Eucerin® preparati u aplikaciji. Dodatne poene možete sakupljati drugim aktivnostima dostupnim u aplikaciji, poput opcije “pozovi prijatelja” ili “bonus za prvu kupovinu”.
  • Nakon sakupljenog dovoljnog broja poena, kroz aplikaciju dobijate poklon kod, koji se može iskoristiti u istoj apoteci u kojoj ste kupili preparate i ostvarili dovoljan broj poklon poena. Za sve kupovine za koje ste u određenom kalendarskom mesecu ostvarili pravo na poklon, poklon će vaš čekati u apoteci od 15-og u narednom mesecu.
  • Paralelno možete otvoriti više Puteva lepotekoji će biti vezani za različite apoteke. Nakon što dostignete prag za poklon u određenoj apoteci, u toj apoteci možete preuzeti poklon.

 

Priključite se Eucerin® Klubu lojalnosti i kao poklon možete dobiti:

Eucerin® Ph5 Soft Shower 400 ml

Eucerin® Ph5 Losion za telo 20 ml

Eucerin® Ph5 Ulje za tuširanje 20 ml

Za ostvarivanje prava na poklon, potrebno je da kupovinu i unošenje poena u aplikaciju Eucerin®Put lepote obavite do 31.avgusta!

Takođe pročitajte

Tradicionalna akcija „Pozdrav proleću stazama zdravlja“ na Hisaru

Planinarsko-skijški klub ,,Kukavica“ Leskovac i Centar za promociju zdravlja ZZJZ Leskovac u subotu, 6. aprila  …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.