Andrijana i dva Milana najbolji niški barmeni

Stella Artois po drugi put u Srbiji organizuje takmičenje u točenju i serviranju pivačiji će pobednik poneti titulu Stella Artois Draught Masteri osvojitii put u Belgiju.

Najbolji barmeni na takmičenju u Nišu su Andrijana Jovanović, Milan Nikolić i Milan Zlatanović.

Ovo takmičenje je namenjeno profesionalnim barmenima koji se takmiče u točenju Stella Artois piva. Umetnost točenja piva, poznata i kao „Belgijski ritual točenja u 10 koraka“ je usavršena u Belgiji. Strogi kriterijumi i jasno definisanih koraci u procesu točenja piva garantuju da ukus piva bude savršen, kao i osećaj uživanja u ovom omiljenom piću.

Regionalna takmičenja su do sada održana u Beogradu, Novom Sadu, Smederevu i Nišu gde su izabrana po tri pobednika koja će učestvovati na finalnom nacionalnom takmičenju u Beogradu.

Žiri je ocenjivao sve korake ovog dobro poznatog rituala počev od pripreme, načina točenja, pravljenja i skidanja pene, serviranja, kao i kombinovanja piva sa hranom što je završna tačka vrhunskog uživanja u pivu.

Pobednici sa regionalnih takmičenja za titulu Stella Artois Draught Master odmeriće snage u finalu koje će se održati 28. septembra u Vili Jelena.

Takođe pročitajte

“Ukusi juga” u subotu u Vlasotincu

Manifestaciju Ukusi juga, koja je zbog najave lošeg vremena prošlog vikenda bila odložena, Turistička organizacija …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.