utorak , 9 avgusta 2022

Ana Sofrenović – Ne krijem tragove godina nego života

Jedna od najlepših domaćih glumica i pevačica Ana Sofrenović otkriva nam šta je “najbolji lifting” i kako se treba negovati da ne bismo “potrošili život skrivajući tragove godina”.

Poznata je po svojoj prirodnoj lepoti koju skoro nikada ne naglašava jakom šminkom niti “koketira” sa plastičnom hirurgijom. Jedini “greh” ove glumice su naglašene trepavice u specijalnim prilikama a malo jače boje karmina rezervisane su samo za večernje izlaske.

“Krijem tragove.  Krijem tragove ne godina, nego života. Trudim se da održim lice jer je moj posao jako vezan za moje lice. To lice nije samo moje već pripada ekranu i publici i zato se trudim da ga negujem. Ono što sam, nakon svih tretmana higijene i nege shvatila, je da moje lice najviše održavaju moje misli i moj duh. Najbolji liftng su pozitivne misli. Inače, šminkam se prirodno i trudim se da se ne vidi previše šminke. Ne volim puno da intervenišem već da samo istaknem neke detalje na mom licu, kaže glumica koja se trudi da svoje “tretmane” o lepoti prenese i na svoje dve ćerke.

“Žao mi je što veliki broj devojaka koje imaju prirodnu lepotu i prirodno izvajano lice a onda sa jako puno šminke pokriju to licu i tu lepotu. Lica im izgledaju kao maske i veoma neprirodno i vrlo često izgledaju starije nego što jesu. I ja se onda pitam:Stanite, gde žurite? Krivo mi je što žure, što se utrkuju sa godinama a onda će dobar deo života potrošiti skrivajući godine, primećuje Ana koja je ovih dana boravila u Nišu a bi pružila podršku svojoj prijateljici Jeleni Đorđević, vlasnici “Studija Lines” koja je promovisala novu liniju veštačkih trepavica.

“Meni je to jako drago zbog Jeleninog uspeha jer je ona deo novog doba koje dolazi. Mislim da se uopste naše tržište menja tako da će ž ene dobijati sve veći prostor jer se same za sebe bore, i to je ono što je lepo. Jelena je meni jedna od uzdanica koju sam imala divnu priliku da je upoznam kao šminkera na Filmskim susretima u Nisu pre par godina. Ona mi je ispričala svoju priču, kako je završila arhitekturu i pokrenula svoj posao pre deset godina. Ona je vrlo posvećena  i meni je to prosto pravi primer ženskog preduzetništva sa toliko kvaliteta, kaže glumica i vlasnica prestižnog glumačkog priznanja “Carica Teodora” za ulogu u filmu “Nebeska udica”.

Poznata je i kao džez pevačica pa nam se pohvalila da će 16.marta imati koncert “Zvučna prostranstva” u Beogradu, u “Reksu” gde će pored nje nastupiti i Maja Dobrila Vuksa i Ana Stojčić.

“Prostor Rex-a ce za potrebe ovog koncerta biti organizovan tako da će publika moći da sluša ovaj koncert u ležećem položaju. Biće obezbeđen određen broj asura za one članove publike koji nemaju ili ne budu u mogućnosti da donesu sopstvene ali ukoliko imate svoje ponesite ih i uživajte sa nama u ovom nesvakidašnjem događaju, poručuje Ana i dodaje:

“Okupila nas je veilka ljubav prema muzici i zvukovima starih istočnjačkih instrumenata, kao i njihovom meditativnom i isceliteljskom dejstvu koje se koristi na istoku vec hiljadama godina.”

 

 

Takođe pročitajte

Učesnici 28. Drinske regate sakupili više od 300 kilograma otpada

Upravo završena 28. Drinska regata okupila je preko 20.000 ljubitelja najstarije i najmasovnije manifestacija na …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.