Akcijom „Podrška za poverenje“ Grand kafa obeležila jubilej

Društveno odgovornom akcijom pod nazivom »Podrška za poverenje«, Grand kafa je obeležila jubilarnih 20 godina rada tako što je poslužila i donirala kafu dežurnim ustanovama u gradovima širom Srbije.

Timovi Grand kafe posetili su u toku 20 sati između 23. i 24. oktobra bolnice, hitnu pomoć i gradsku čistoću u Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu i Subotici i uručili kafu onima koji brinu o nama.

„Doneti nekome kafu dok radi noću svoj odgovoran posao je topao ljudski gest posebno u današnje vreme, kad nam je pažnja sve potrebnija, jer Grand kafa postoji već 20 godina upravo zbog ljubavi i poverenja koju potrošači imaju prema nama. Do sada smo se na različite načine trudili da pokažemo koliko cenimo njihovo poverenje, a da bi jedno prijateljstvo raslo i razvijalo se, pažnja treba da bude na prvom mestu. Zato smo želeli da pokažemo da smo uvek tu kao pravi prijatelji i komšije“- izjavio je Andrej Bele, generalni direktor Grand kafe.

Od samog nastanka Grand kafa je razvila dugu tradiciju poklanjanja i društveno odgovornih aktivnosti prema zajednici i potrošačima. Akcija »Podrška za poverenje« je posvećena onima koji su budni dok mi spavamo i koji doprinose tome da naši gradovi budu bolja mesta za život.

Godinu jubileja Grand kafa je posvetila društveno odgovornim aktivnostima i potrošačima. Prvi deo godine obeležila je promocija monografije o Draganu Nikoliću, Gospodin mangup, kojom je ukazala zahvalnost velikom umetniku za njegovo prijateljstvo i saradnju. Iz toga se rodila podrška pozorištu Atelje 212. Sa željom da podrži razvoj kulture, kompanija je još prošle godine postala partner muzičkog serijala Musicology Barcaffè Sessions.

Takođe pročitajte

Šta videti na Divčibarama tokom vikend putovanja?

Iako mnogi od nas najviše vole da provedu godišnji odmor na moru, ne smemo smetnuti …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.