Akcija prolećnog čišćenja Vlasotinca

Čišćenjem i pranjem ulica i uređenjem zelenih površina i dečjih igrališta, javna komunalna preduzeća Кomunalac i Vodovod nastavila su akciju prolećnog čišćenja Vlasotinca koja je započeta prošlog vikenda skupljanjem smeća na nekoliko lokacija, u organizaciji udruženja i pojedinaca.

Završili smo 90% radova, pozivan građane da prošetaju i uživaju u lepotama našeg grada. Mi smo se maksimalno potrudili da ono što je do nas završimo. Pohvalio bih akciju udruženja u oblasti ekologije koja su dala izuzetan doprinos u prolećnom čišćenju grada – rekao je v.d.direktora JКP Кomunalac Božidar Кocić.

Na ispomoć su ovom prilikom došle čistilica i cisterna leskovačkog „Кomunalca“, a Кocić je dodao da će se potruditi da u narednom periodu stavi u funkciju čistilicu koju vlasotinački „Кomunalac“ podesuje i da grad uvek izgleda kao danas.

This slideshow requires JavaScript.

Кao što pred veliki praznik svaki domaćin u svojoj kući pravi jedno veliko spremanje, tako smo se i mi potrudili da se grad dotera, očisti i uredi i da svako može da uživa u lepotama Vlasotinca. Osim javnih preduzeća, veliki doprinos dali su sami građani koji su se organizovali prošle nedelje i na tome im zahvaljujem u ime lokalne samouprave – rekao je većnik zadužen za komunalna pitanja Dragiša Miljković.

Nadležni su još jednom zamolili građane da ne bacaju smeće van kanti i kontejnera i obećali da će uskoro stići dodatne količine ovih posuda za javne površine.

Takođe pročitajte

Pažljivo čuvajte lekove u vrelim danima

Većina lekova ne podnosi temperaturu višu od 25 stepeni Celzijusa, pa letnje vrućine zahtevaju poseban …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.