AKCIJA – Banka hrane za napuštene životinje

Akciju „Banka hrane za napustene zivotinje u Nišu“  za sada podržavaju 15 pet šopova u kojima možete kupiti donaciju i uz račun ostaviti u pet shopu a volonteri će  je ravnomerno podeliti najugroženijim.

banka-hrane-za-napustene-zivotinje-nis„Ljubitelji životinja iz Niša koji su se uključili u akciju „Banka hrane za napuštene životinje u Nišu“ prikupljali su hranu koju su Nišlije donirale pet šopovima i od četvrtka će je deliti napuštenim psima i mačkama, izjavila je  koordinator te akcije Srna Arsić.

Prema njenim rečima humane Nišlije poklonile su u proteklih deset dana, od kada je akcija krenula, oko sto kilograma hrane za životinje.

Hrana za pse i mačke trenutno može da se ostavi u 15 pet šopova u Nišu. Naši volonteri prikupljaju pomoć i od pojedinaca, kao i od dva restorana koji su se uključili u akciju“, izjavila je Arsić.

Ona je istakla da je akcija „Banka hrane za napuštene životinje u Nišu“ legalna i da se odvija pod pokroviteljstvom organizacije „Animal Rescue Centre“ koja je ovu akciju najpre pokrenula u Beogradu.

Takođe pročitajte

Dan španske arhitekture u Nišu

Eu info point u Nišu, poziva vas na Dane španske arhitekture u Nišu koje 17. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.