Akademsko predavanje „Govor lica“

EU info kutak u Nišu i Univerzitetska biblioteka “Nikola Tesla” nastavljaju sa organizacijom akademskih predavanja i izmeštanju važnih društvenih tema iz akademskih krugova.

Svoje viđenje teme i ekspertizu po pitanju „Govora lica“ podeliće sa nama prof. dr Aleksandra Kostić, na predavanju u četvrtak 20. februara od 17:30h u Univerzitetskoj biblioteci „Nikola Tesla“ – Kej Mike Paligorića 2a.

Kada govorimo o komunikaciji uglavnom su nam prve asocijacije jezik i govor. Ipak, komunikacija nije samo verbalna, veliki značaj na naš društveni i profesionalni život ima i
neverbalna komunikacija.

Da li ste se nekada zapitali kakve poruke naše lice šalje ljudima koji nas okružuju? Šta je ono što govor lica može reći, a reči ne mogu?

Pozivamo vas na novo akademsko predavanje, o neverbalnoj komunikaciji i govoru tela, da razgovaramo i naučimo nešto novo o ovoj važnoj temi.

Aleksandra Kostić je profesorka Socijalne psihologije u penziji. Bila je zaposlena na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Nišu i realizovala kurseve Socijalne psihologije, Socijalne percepcije, Neverbalne komunikacije i Psihologije interpersonalnog ponašanja. Sada predaje Socijalnu psihologiju na Fakultetu za pravne i poslovne studije Lazar Vrkatić u Novom Sadu (odsek: Poslovna psihologija).

Njena istraživačka interesovanja okrenuta su oblasti neverbalne komunikacije, emocionalnog iskustva, vremenskoj perspektivi, etničkom identitetu, trans-kulturalnim sličnostima i razlikama u percepciji kategorije, intenziteta i antecedensa različitih emocija.

Prisustvo predavanju je besplatno za sve zainteresovane građane, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno da se potvrdi dolazak popunjavanjem upitnika koji se nalazi ispod, najkasnije do 19. februara do 15 sati.

PRIJAVNI FORMULAR

 

Takođe pročitajte

Posle Meklaflina na niškoj Tvrđavi JANY McPHERSON nastupa na Nišvilu!

Zvezda u usponu latino džez muzike, kubanska pijanistkinja, pevačica i kompozitor Dženi Mekferson nastupiće sa …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.