četvrtak , 23 marta 2023
Naučno tehnološki park u Nišu Foto: Internet Magazin Sana Life

AIESEC i Naučno-tehnološki park u Nišu otkrivaju – „Koja li je tajna uspešnih“?

Omladinska organizacija AIESEC u partnerstvu sa Naučno-tehnološkim parkom u Nišu održava događaj sa temom karijernog iskustva i kako ga steći kroz inostrane prakse.

Događaj spaja interaktivnu panel diskusiju sa prilikom da svi posetioci pronađu otvorene pozicije za praksu u inostranstvu. Panelisti su predstavnik kompanije Gromet Darko Ristić i nauosoba koja je kroz stručnu praksu u inostranstvu stekla profesionalno iskustvo u struci. Gost će biti i praktikantkinja iz Tunisa koja je na praksi u kompaniji Gromet.

Kad? 19.03. u 15h.

Gde? Naučno-tehnološki park u Nišu.

AIESEC redovno otvara nove prilike u partnerskim kompanijama iz oblasti informacionih tehnologija, marketinga, ekonomije, inženjerstva, jezika i drugih oblasti.

Zainteresovani se mogu prijaviti putem linka.

AIESEC je globalna mreža koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 109 zemalja sveta AIESEC predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane mladih. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata AIESEC pruža jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

Takođe pročitajte

Besplatan program za mlade talente u Nelt Grupi

”Dobar start“, talent program Nelt Grupe koji se već osam godina uspešno realizuje, od 2023. …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.