Agencija Galaxy Travel iz Niša partner prvog muzičkog festivala Magija Balkana u Trnavi

Dve države, tri grada a glavni razlog putovanja je prvi muzički festival Magija Balkana koji će se 1. i 2.septembra organizovati u Trnavi –  sve ovo organizuje turistička agencija Galaxy Travel.

Predstavnici Agencije Galaxy  Ivanka i Saša Milutinović, imali su trodnevnu posetu Slovačkoj kako bi se na licu mesta uverili kolika je atraktivnost ovih lokacija i šta mogu da ponude posetiocima. Budimpešta i Bratislava nisu nepoznanica ali je pravo otkriće bio grad Trnava. Pored brojnih spomenika kulture ovaj grad početkom septembra biće domaćin muzičkog festivala na kome su svoje učešće potvrdili izvođači poput „Crvene jabuke“, Dominike Mirgove, Colonia, Van Gogha, Dejle Ramović i Mirze Selimović a spisak učesnika još uvek nije konačan.

„Poziv za učešće u projektu „Magija Balkana“ je bio izuzetno izazovan i kao organizatori putovanja nismo mogli da ga odbijemo. Veliki broj naših ljudi živi u Bratislavi i Trnavi  a  takođe učestvovaće najzvučnija muzička imena Balkana. Verujem i da će široj javnosti Slovačke biti primamljivo, kaže Ivanka Milutinović i dodaje da je „Trnava mali Rim“ i da ga njeni stanovnici opisuju kao „mali grad sa velikom dušom“.

Saša Milutinović da će posetiocima omogućiti putovanje autobusom i avionom, sa poalscima iz Niša ili Beograda.

Postoji veliko interesovanje i već smo počeli sa prodajom karata i spremni smo da odgovorimo ovom izazovu. Mesto održavanja festivala je predivan Amfiteatar a čitav grad je pokriven besplatnim internetom, kaže Milutinović i ističe da imaju veliko iskustvo sa organizovanjem putovanja u zemlji i regionu.

 

Takođe pročitajte

Peti foto konkurs OBJEKTIVno Vranje – „Verski objekti(v)“

Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost (CMTDO) iz Vranja, već petu godinu za redom …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.