četvrtak , 19 maja 2022

5 razloga da provedete Dan zaljubljenih u Zenu

Dan zaljubljenih je za mnoge dan kada proslavljamo ljubav. Tog 14. februara okrećemo se onima koje volimo i veličamo tu vezu poklonima poput cveća, romantičnih poruka, vina i čokolade. Međutim postoji poklon koji može učiniti ovaj dan potpuno nezaboravnim. Taj poklon je masaža u dvoje.

#1. RAZBIJTE MONOTONIJU

Dnevni ritam, kod mnogih od nas, predstavlja rutinu koji retko razbijemo. Posao, umor i dnevne obaveze često nas sputavaju u tome da provedemo dovoljno kvalitetnog vremena sa voljenom osobom. U razmišljanju kako bi idealni Dan zaljubljenih izgledao realnosti i želje se razilaze.
Nemamo slobodne dane i vremena, da na taj dan “pobegnemo” negde.
Ipak, želimo da nam, makar, tada bude u glavnom fokusu ljubav koju treba da slavimo svakog dana.
Zato se upuštamo u razmišljanje šta pokloniti, a da taj poklon ne bude kliše Kako da taj dan bude nezaboravan za voljenu osobu, ali i nas, same
Pravi odgovor je – masaža.

#2. ZABORAVITE NA SVET

Kada sa svojom voljenom osobom uđete u topao prostor Zena, osetićete da spoljašnji svet ne postoji. Umirijuća muzika i ambijent, omogućiće da zaboravite na sve.
Egzotični mirisi i jedinstvena estetika prostora navešće vas da pomislite da niste u gradu, već na nekom dalekom mestu sa svojim partnerom. A opet, toplom dobrodošlicom, osoblje učiniće sve da se osetite kao kod kuće.
Umirujući čaj, pre masaže, učiniće vašu intimnu odluku da jedno drugom poklonite ovakav doživljaj potpuno sigurnom.
Dok ispijate napitak, opuštate se i veličate ljubav, terapeuti će vas upoznati sa fantastičnim putovanjem koje vas čeka.

#3. PREPUSTITE SE ROMANTIČNOM TRENUTKU

Bilo da ste prvi put na masaži ili ne, ovo iskustvo će sigurno, ojačati vašu vezu.
Dok ležite jedno pored drugog, uživanje počinje fantastičnim pilingom leđa. Aromaterapija nahraniće vam čula mirisa, a prirodni piling vašu kožu učiniće nežnom i hidriranom.
Iznenadiće vas prijatna toplota na leđima, koja se polako širi i opušta svaki ukočeni mišić. Dok traje masaža vrata, leđa i ruku, shvatićete zašto vam je baš ovo, oboma, bilo potrebno. Toplim vulkanskim kamenjem, umiriće se bolne regije i sav stres skupljen u gornjem delu tela, nestaće pokretima stručnih terapeuta.
U nastavku tretmana, oboje ćete uživati u masaži nogu, koje će izgubiti težinu koju osećate zbog posla i svakodnevnog stajanja ili sedenja. Ženska strana, posebno će se raadovati masaži stopala, dok će muškoj strani prijati masaža glave i lica.
Uz aromaterapiju, tihu muziku i uživanje u pokretu proslavite sebe i svog partnera.

#4. NANOVO SE POVEŽITE SA VOLJENOM OSOBOM

Gotovo je nemoguće da se, u ovom dobu, fokusiramo jedni na druge. Puno je toga što nam odvlači pažnju i oko čega trošimo vreme. Čak i kada smo zajedno, sa prijateljima ili partnerom, umemo da odlutamo. Telefoni, internet, informacije, nezaobilazni su deo svakodnevnice.
Međutim, u Zenu je drugačije.
Onog trenutka kada uđete i legnete na maserski sto, znate da je to “vaših pet minuta”. Tada sva komunikacija sa spoljnim svetom prestaje, telefoni su utišani i sve je podređeno vama, vašem miru i osobi pored vas.
Vaš partner i vi, u toku masaže, imaćete vremena da razmislite koliko ste srećni što imate jedno drugo, šta ste sve iskusili zajedno i koliko ovaj trenutak čini oboje zadovoljnim, mirnim i zahvalnim.
Nakon masaže, nasmejani i spremni, razgovaraćete o ovom iskustvu koje vas je vezalo.
Sa novom energijom i odmorni, moći ćete da radite na vašem odnosu, shvatajući koliko je to važno za oboje.

#5. u FILOZOFIJI ŽENA JE LJUBAV

Za balans koji se uspostavlja u nama ili koji gradimo sa drugima, osnova je zdrav osećaj ljubavi. Nauči da voliš sebe je moto kojim se Zen ponosi jer predstavlja ljubav koju ukazujemo sebi, ulažući u svoj mir.
Samim tim, kada volimo sebe – to se prenosi na druge. Oni to vide i osećaju.
Zato pokažite ljubav prema svojoj dragoj osobi ovog februara, a time unapredite i sebe.

Jer, ljubav je Zen.

Da bi vam pokazao da veliča ljubav, Zen je u februaru pripremio fantastičnu akciju. Meditaciju za dvoje, specijalno kreiranu da zadovolji potrebe parova, a u ovoj ponudi moći ćete da uživate celog meseca!
U slučaju da vama i vašoj dragoj osobi prija nešto malo drugačije, iz široke ponude masaže u dvoje, izaberite ono što vam se najviše dopada, jer se u Zenu slavi ljubav svaki dan!

Pokaži ljubav – Pokloni Zen vaučer!

Više na sajtu Zen-a.

Takođe pročitajte

Formula 1 uz pomoć Niške urbane gerile stigla u Niš!

Nakon ukazivanja na problem neodržavanih javnih zelenih površina u Nišu, zatim predloga da umesto parkića …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.