3. Forum naprednih tehnlogija u Nišu

Paralelno sa 13. međunarodnom naučnom konferencijom TELSIKS 2017. i Niškim savetovanjem ekonomista Srbije organizuje se 3. Forum naprednih tehnologija u Nišu.

Grad Niš, u partnerstvu sa Privrednom komorom Srbije – Regionalnom privrednom komorom Nišavskog, Pirotskog i Topličkog okruga, Elektronskim fakultetom Univerziteta u Nišu, Nacionalnom službom za zapošljavanje – Filijala
Niš i Klasterom naprednih tehnologija NiKAT organizuje 17. 18. i 19. oktobra 3.Forum naprednih tehnologija u Nišu. Cilj organizacije Foruma je prezentacija Grada Niša kao centra naprednih tehnologija na bazi postojećih proizvodnih, obrazovnih i institucionalnih resursa u oblasti naprednih tehnologija i njihovo predstavljanje nadležnim ministarstvima, istraživačko-razvojnim institucijama, donatorskoj i diplomatskoj zajednicim kao i domaćim i stranim. Sada već tradicionalni, treći za redom, Forum naprednih tehnologija trajaće tri dana, u okviru kojih će biti organizovani stručni paneli, izložba privrednih, naučno obrazovnih i institucionalnih potencijala grada Niša, uz tradicionalni Specijalizovani sajam zapošljavanja i Sajam profesionalne orijentacije.

Takođe pročitajte

Trka za osnaživanje žena koje se bore sa rakom dojke

Udruženje žena obolelih i lečenih od  karcinoma “Budite uz nas” iz Niša, organizuje kulturno-sportsku i …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.