sreda , maj 23 2018
Početna / BIZNIS / Zorannah kao srpska „Mango“ devojka

Zorannah kao srpska „Mango“ devojka

Najpoznatija srpska modna blogerka Zorannah na posebno upriličenom koktelu u novootvorenoj prodavnici španskog brenda MANGO predstavila je posebno urađen video materijal. zorannahU radnji koja se prostire na preko 600 m² u beogradskom tržnom centru DELTA CITY prisustvovali su predstavnici sveta mode – urednici najprestižnijih modnih magazina Harper’s bazaar, Elle, Grazia, Lisa, Men’s health kao modni blogeri.

https://www.youtube.com/watch?v=G08BqSBVBIo

Tom prilikom modnoj publici prestonice predstavljena je najnovija verzija globalnog megastore koncepta enterijera i prezentacije zahvaljujući kojoj se Beograd pridružuje najvećim svetskim metropolama kao što su London, Madrid, Pariz i Berlin. U ponudi ove prodavnice biće i dečija kolekcija odeće i obuće.

MANGO je ugledna multinacionalna modna kompanija koja ima višedecenijsku tradiciju, sa sedištem u Barseloni.MANGO je od 1984. godine sinonim za kvalitetnu odeću, obuću i aksesoar po pristupačnim cenama, a MANGO linije posvećene su potrebama i željama savremene, urbane i moderne žene.

Takođe pročitajte

PROPEĆ – pronosi slavu Caričinog grada

Vizitorski centar „Teodora“ je za nepune dve godine imao 600 noćenja, pripremio je blizu dve …

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *