sreda , januar 23 2019
Početna / KATEDRA / Zlatara Stanimirović darivala učenike generacija srednjih škola

Zlatara Stanimirović darivala učenike generacija srednjih škola

Povodom jubileja, 25 godina postojanja i rada, zlatara „Stanimirović“ nagradila je 15 učenika generacija iz 12 srednjih škola sa teritorije Gradske opštine Medijana blisterima-dijamantima u bankarskom pakovanju.

Dijamant je simbol trajne vrednosti i zato Vam poklanjamo po jedan brilijant i promovišemo Vas u dijamante Vaše generacije sa željom da i dalje učite, radite i postižete zapažene rezultate“, rekao je direktor firme Stanimirović – Miloš Stanimirović pozdravljajući prisutne učenike i čestitajući im na uspehu u dosadašnjem školovanju.
Zlatara Stanimirović osnovana je 1993.godine kao zanatska radnja porodice Stanimirović. Danas, sa dvadeset majstora juvelira u proizvodnji i najsavremenijim mašinama lider je u izradi i izvozu nakita od plemenitih metala. Proizvodi ove  društveno odgovorne kompanije nalaze se u zlatarama širom Srbije i sveta – od Milana do Dubaija.
Dijamante koje su dobili učenici generacije mogu da čuvaju kao blistere ili ugrade u neki nakit i nose ih sa sobom kao podsećanje na prve velike uspehe u životu.

Takođe pročitajte

Nikola iz Vranja prvi do krsta

Tradicionalno, treću godinu za redom, na Vlasinskom jezeru je održano Bogojavljensko plivanje za časni krst.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.